Hej. Mam na imię Sebastian. Mieszkam niedaleko Rzeszowa. Puki co jeżdżę białym Audi 80 B4 nieco zmodyfikowanym wizualnie, jednak rozglądam się za pewnym autem za w miarę niewielkie pieniądze i wybór padł oczywiście na M6
Witam i pozdrawiam wszystkich klubowiczów. Mam na imię Waldek a żona Ela. Autko jest nowym nabytkiem żony – opis bardziej sprecyzuję po odbiorze od mechanika gdzie trafiło prosto od sprzedającego. Trafiło do mechanika bo preferujemy jazdę w pełni sprawnymi i bezpiecznymi wózkami
Witam Wszystkich Klubowiczów Mateusz 'Gumiś' Autko to bordowa Madzia 323f BA z 97, 1.5 benzynka , trochę do roboty będzie ale myślę że z Waszą pomocą dam radę Ogólnie to stacjonuje w Siedlcach ale często Warszawa i okolice Białej Podlaski. Pozdrawiam
Rodzina się powiększyła, więc poczciwa i mega bezawaryjna 323f BA jest deczko za mała. Dlatego teraz latamy szóstką z dwulitrową benzynówką. Niedawno wstawiłem gaz i jeżdżę bez opamiętania z familią po Niemczech. Pozdrawiam.
Witam wszystkich jestem wu nowy itd mam zamiar dokonac zakupu mazdy 6 2006r benzyna 2,0 147km nie wiem czy dobry wybor moze panowie byscie cos napisali o mazdach czego ie spodziewac jakeis usterki wady jak ten silnik 2,0 hula jak to jest z ta glosnoscia silnika w kabinie przy tym modelu etc
Cześć Wszystkim . Na imię mi Justyna ale wszyscy mówią na mnie Tyska:) od dzis jestem szczesliwym posiadaczem mazdy 626 ,silnik 2.0 rok 1998 w automacie z czasem wstawie zdjecia mojej perełki:)
Witam, mam na imię Jonatan (każdy mówi Johnny) mam 21 lat. Od poniedziałku(tj.13.05) prawdopodobnie stanę się posiadaczem Mazdy Premacy 2.0 TDI 2001r. CZARNA
Przesiadam się na Prymuskę z Mitsubishi Colta 1.3 1996. Zaufanie do Japończyków więc myślę, że i ten model mnie nie zawiedzie.
Liczę na pomoc od "zakonu" mazdaspeed w razie jakichkolwiek problemów
witam! jako nowy pisaidacz mazdy chcialem sie przywitac z wszystkimi
mazda bedzie moim drugim autem – na codzien i ciekawy jestem jak mi wyjdzie ta przesiadka gdyz od 8 lat jezdzilem beemkami
szukalem mazdy 6 trumniaka w dieslu i mam narazie dosc milo zaskoczony...gdyby nie ta rdza :/ i tu mam nadzieje ze mazda sie w koncu ogarnie bo w 15sto letniej beemce nie mialem grama rdzy a w 7 letniej mazdzie...no coz – kazdy wie jak to wyglada