Mazda MX-3 EC B6-DE '96 1.6 16V DOHC
Fajna fotka... Civic vs mx-3
Ładnie się prezentuje
Ładnie się prezentuje

Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
Ambery z przodu nieźle by pasowały ale jak już robiłbym to farbką. A powiedźcie jak to jest z przeglądami bo postojowe świeciłoby cały czas na pomarańczowo 
Aha zmieniłem pierwszą stronę teraz jest bardziej czytelna, dodałem też parę zdjęć.
Aha zmieniłem pierwszą stronę teraz jest bardziej czytelna, dodałem też parę zdjęć.

- Od: 25 paź 2011, 18:23
- Auto: mx-3 1.6 16V DOHC '96
szyby na czarno ! : >
ps. nie dobija Ci na tych springach? : ) bo tez mam 17tki i tez mam takie springi i ciekaw jestem jak u Ciebie sie zachowuje auto przy wjechaniu np na jakas nierownosc albo na nowy odcinek drogi gdzie zawsze jest taka chopka przy 80-90
ps. nie dobija Ci na tych springach? : ) bo tez mam 17tki i tez mam takie springi i ciekaw jestem jak u Ciebie sie zachowuje auto przy wjechaniu np na jakas nierownosc albo na nowy odcinek drogi gdzie zawsze jest taka chopka przy 80-90
-
amhp
To są kable NGK made in japan nie te francuzkie. Drogie ale wole trochę dopłacić i mieć lepsze.
Komora i silnik są brudne będą czyszczone prawdopodobnie parowo
Doradźcie pokrywę pomalować na czarno jak osłonę kolektora i rozpórkę?
Komora i silnik są brudne będą czyszczone prawdopodobnie parowo
Doradźcie pokrywę pomalować na czarno jak osłonę kolektora i rozpórkę?

a może pokrywa i kolektor wypolerować? fajnie by wyglądało, tak kontrastowo z czarną rozpórką i osłoną kolektora wydechowego 

- Od: 22 kwi 2007, 21:20
- Auto: Mazda MX-3 1.6 DOHC '95
BMW E36 M52B25 Touring '98
Żeby nie było że nic się nie dzieje rozebrałem całą tylną kanapę i boczki w celu sprawdzenia stanu blacharki i wyprania tapicerki.
Przed odkurzeniem:
Po odkurzeniu:
Pojeździłem troche bez kanapy głośność się zbytnio nie zwieksza ale słychać jak kamyki obijają podwozie. Co do zmniejszenia masy dużo się nie uzyska kanapa nie jest cieżka moge ją zważyć bo mam całość w domu (schnie po praniu)
tylna kanapa waży 14 kilo
Przed odkurzeniem:

Po odkurzeniu:

Pojeździłem troche bez kanapy głośność się zbytnio nie zwieksza ale słychać jak kamyki obijają podwozie. Co do zmniejszenia masy dużo się nie uzyska kanapa nie jest cieżka moge ją zważyć bo mam całość w domu (schnie po praniu)
tylna kanapa waży 14 kilo