Cichyq napisał(a):Webasto slychac przy pracujacym silniku i tyle
ale chyba nie aż tak
moneda napisał(a):budzę Mazdą całe podwórko
www.mazdaspeed.pl
Cichyq napisał(a):Webasto slychac przy pracujacym silniku i tyle
moneda napisał(a):budzę Mazdą całe podwórko
Z moim słuchem wszystko jak najbardziej OK :–) Ja własnie jestem bardzo uczulony na wszelkiego rodzaju odgłosy dobiegajace z auta! Webasto umnie słyszalne jest tylko jak stoje w miejscu na wolnych obrtach, lub jak szumi przy wyłączonym. Ale nie żeby budzić wszystkih :–)A tak pozatym silnik pracuje normalnie :–)Cichyq napisał(a):Nie przesadzaj, chyba ze masz bardzo slaby sluch albo bardzo glosno pracujacy silnik
Webasto slychac przy pracujacym silniku i tyle.
Po prostu niektorzy sa na tyle wyczuleni, ze najmniejszy dzwiek jaki slysza oprocz silnika to dla nich tragedia.
Podejrzewam, ze tak jest w tym przypadku
Grzyby napisał(a):ale chyba nie aż tak
moneda napisał:
budzę Mazdą całe podwórko
kiero napisał(a):Webasto umnie słyszalne jest tylko jak stoje w miejscu na wolnych obrtach, lub jak szumi przy wyłączonym.
– mam/ miałem to samo i nie wiedziałem co to, choć podejrzewałem webasto, bo zawsze występowało z nim w komplecie (inna opcja to nieszczelny wydech) ...jest drugi dzwiek jakby jakis metal tarł o metal taki głuchy pogłos....
bo nie były montowane żadne przełączniki. Webasto załącza się samo z siebie przy właściwej temperaturze otoczenia.Silo napisał(a):Nigdzie nie znalazłem żadnego przełącznika
To też jest możliwe. Trzeba sprawdzić własnymi oczami.Silo napisał(a):Auto jest z Włoch więc może tam po prostu nie montowali takiego ustrojstwa
xANDy napisał(a):Trzeba sprawdzić własnymi oczami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6