Bilard w Warszawie 25.02 – sobotni wieczór po porannej hamowni
umieśćcie film na jakims innym serwerze bo ja nie moge go sciągnać 
>>> pozdrowienia z syreniego grodu <<<
...serce bije w takt V-acht :)
- Od: 11 cze 2004, 20:25
- Auto: A acht V acht
haaaaaa udało się
Bardzo miła pamiątka M4rcinie – dzięki, pozdrawiam!

Bardzo miła pamiątka M4rcinie – dzięki, pozdrawiam!
>>> pozdrowienia z syreniego grodu <<<
- Od: 11 cze 2004, 20:25
- Auto: A acht V acht
foczka napisał(a):Dziekuje za pozdrowienia. i proszę się nie śmiać z mojego kochanego Marcinka! ... był poprostu bardzo zmęczony
witamy Cię foczko, teraz to już chyba będziesz zawsze i wszędzie ze swoim Marcinkiem
a co do jego zmęczenia to chyba już się przyzwyczailiśmy

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
foczka napisał(a):Dziekuje za pozdrowienia. i proszę się nie śmiać z mojego kochanego Marcinka! było późno i był poprostu bardzo zmęczony i już!
E, lala, bylem w szczycie formy tego wieczoru (no, prawie

Globy napisał(a):foczka napisał(a):Dziekuje za pozdrowienia. i proszę się nie śmiać z mojego kochanego Marcinka! było późno i był poprostu bardzo zmęczony i już!
E, lala, bylem w szczycie formy tego wieczoru (no, prawiePoza tym niebardzo pamietam, jak wygladasz... Ale sadzac po Twoim IP, nie jestes w moim typie

No faktycznie

A nie pociągają Cię te ciemne okulary?
Niestety popelniles blad rzeczowy 
i ja wlasnie znalazlem chwilke zeby usiasc na spokojnie przy komputerze i napisac kilka slow co wlasnie czynie
Dziekuje wszystkim na milo spedzony weekend – dawno sie tak nie wybawilem. Szczegolne podziekowania dla Devilkow za kawke i obiadek oraz Mateusza za goscine u siebie w mieszkanku.
PS. Moje fotki wlasnie sie wysylaja a jest tego troche
Dziekuje wszystkim na milo spedzony weekend – dawno sie tak nie wybawilem. Szczegolne podziekowania dla Devilkow za kawke i obiadek oraz Mateusza za goscine u siebie w mieszkanku.

- Od: 23 wrz 2004, 21:48
- Auto: Mazda MX-3 1.6 16V
nero napisał(a):i ja wlasnie znalazlem chwilke zeby usiasc na spokojnie przy komputerze i napisac kilka slow co wlasnie czynie
Cala przyjemnosc po mojej stronie!!
SiMR rulez!
- Od: 26 lut 2006, 03:08
- Auto: Tajemnica
Czytam,czytam i
że nie dałem rady przyjechac.
m4rcin-fajny filmik dobrze, że ma kto jeszcze nagrywac spociki bo tylko fotki by mi zostały
a tak dodatkowo to chyba w tym klubie spotkaliscie pierwszych "klubowiczów" z lat 1918-36
NEMI-zorganizuj spotkanie w Luuuublinie, ale wieczorem a nie jak ostatnio o 13 to i ja podjade z moimi Madziami
m4rcin-fajny filmik dobrze, że ma kto jeszcze nagrywac spociki bo tylko fotki by mi zostały

a tak dodatkowo to chyba w tym klubie spotkaliscie pierwszych "klubowiczów" z lat 1918-36

NEMI-zorganizuj spotkanie w Luuuublinie, ale wieczorem a nie jak ostatnio o 13 to i ja podjade z moimi Madziami
- Od: 22 wrz 2005, 19:42
- Auto: Mazda 323f 2.0 V6 95"
Kilka slow na pamiatke i skompletowana galeria zdjec => http://www.mazdaspeed.pl/klub/zloty/060225/01.php 
Juz trybi 
Super!!! Oczywiście nadmieniłeś, że na kaczki woła się "cip, cip" ale już swojego tekstu wygłoszonego na przywitanie Łazienek nie przytoczyłeś
No i mały niuansik.. niektóre fotki sa w poprzek
No i mały niuansik.. niektóre fotki sa w poprzek

- Od: 20 wrz 2005, 16:06
- Auto: Mazda MX-5 NA 1.6
Poprawie po poludniu
Sprostowanie do relacji: wchodzi Globy do Lazienek i w pierwszej chwili mowi "No ladne lazienki, gdzie tu sie mozna odlac?".
madalena napisał(a):Oczywiście nadmieniłeś, że na kaczki woła się "cip, cip" ale już swojego tekstu wygłoszonego na przywitanie Łazienek nie przytoczyłeś