Jaksa napisał(a):zdzwonimy się w przyszłym tygodniu.
ok zadzwonie
napisze wieczorem co zdziałali magicy z Łodzi-ASO
www.mazdaspeed.pl
rexwolf napisał(a):Jak ten sprzedawca taki "cham" to moze dorobil sobie lewe klucze i za jakis czas bedzie bye bye moja 6 czyli wypolerowana 6 na 9, uwazaj na takich!!!
marta6 napisał(a):chłopek z Pajęczna,prowadzil u siebie na wichurze skup złomu
podejrzewam ze on razem ze swoja zonką nie mają pojecia co to jest pasek rozrzadu i mysla ze to sie popsuło w tych 3 miesiącach co uzytkujemy auto,ale nie mozna z nimi w ogóle porozmawiac po prostu niereformowalni ludzie
rexwolf napisał(a):moze dorobil sobie lewe klucze i za jakis czas bedzie bye bye
Pawnik napisał(a):w tym jest problem, bo nie obejmuje Cię ustawa o ochronie konsumentów
Pawnik napisał(a): nie sądzę żeby chłop prowadzący skup złomu był niekumaty
marta6
marta6 napisał(a):Pawnik napisał(a): nie sądzę żeby chłop prowadzący skup złomu był niekumaty
ale mam pytanie do Was:czy jakbyscie mieli ksiązeczke serwisową z wpisem o dokonanej naprawie paska rozrządu pieczątką i podpisem ,to byscie jeszcze na własną ręke sprawdzali w niezaleznym serwisie ten rozrząd??
Po demontazu ( jak do wymiany ) tak.zibidaro napisał(a):czy jest możliwość ewentualnego wizualnego (lub innego) sprawdzenia stanu paska czy też rolek.
zibidaro napisał(a):Powiedzcie mi czy jest możliwość sprawdzenia czy w danym konkretnym samochodzie wymieniono rozrząd- samochód był cały czas serwisowany w serwisie Mazdy w Holandii.
Wszystkie auta ktore dotarły do mnie ( z zachodu ) miały wymieniane paski ( przy 90 tys. ) lecz bez napinacza ktory po zdemontowaniu kwalifikował się do wymiany ( potocznie nazywamy je wylanymi )szoszon1983 napisał(a):podobno ta firma (i wiele innych) czesto to robi,
Tez czasami załuje ale nie mam tylu pieniedzy aby otwierać filie w innych miastach ( jak Auto Księzynozibidaro napisał(a):Marta6 napisała. że szkoda, iż Jaksa nie masz serwisu w Łodzi.
Podjedz podjedz wypijemy wspolnie kawęzibidaro napisał(a):Prawdę powiedziawszy też nosiłem sie z zamiarem odwiedzenia twego serwisu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6