marcinmusial20 napisał(a): pekl mi pasek rozrzadu z mojej winy i z braku wiedzy
W Jakim momencie Ci pękł?. Jak odpalałeś silnik?
www.mazdaspeed.pl
marcinmusial20 napisał(a):czy po odkreceniu lapy tej na ktorej opiera sie silnik od strony rozrzadu nic sie nie stanie czy potzrebne sa jakies zabezpieczenia bo niestety musze ja odkrecic zeby miec troszke miejsca przy zmianie paska takze prosze o jakies podpowiedzi
dobrzyn22 napisał(a):a może test przelewowy
kubala napisał(a):został wymieniony filtr paliwa, wyczyszczony okład paliwowy specjalnym płynem, wyczyszczony zbiornik i smok.
kubala napisał(a):tankowana na Orlenie verve.
marcinmusial20 napisał(a):A zna moze ktos jakis test na wtryski zeby zobaczyc w jakim one sa stanie
marcinmusial20 napisał(a):no witam wszystkich przepraszam ze sie nie odzywalem ale staralem sie naprawic moje autko ale bez skutku wymieniona pompa i nadal takie samo gowno jak bylo gasnie na wolnych obrotach i zapala sie kontrolka trakcji pojechalem na komputer i nie wykazalo zadnych bledow ale tym razem w salonie mazdy w niemczech powiedzieli ze do wymiany sa zawory. Wczesniej powiedzieli ze pompa a teraz zawory a nowe zawory w niemczech kosztuja 1400 euro plus 200 euro naprawa plus 19% podatku jakos im nie wierze z tymi zaworami ale niedługo bede mial zegar i sprawdze cisnienie i zobaczymy czy to naprawde sa zawory. A zna moze ktos jakis test na wtryski zeby zobaczyc w jakim one sa stanie byc moze ze naprawde to sa wtryski za bardzo juz nie wiem w co wierzyc a nie chce juz jechac do tego salonu bo ewidentnie chca mnie naciagnac na kase wiec prosze o jakies rady pomysly itp. Ale zrobie to auto chocby nie wiem co za bardzo mi sie bodoba mazdzioszka zebym mogl sie z nia rozstac
marcinmusial20 napisał(a):a jabym zrobil test przelewowy to czy w tym tescie pokazaloby mi ze to jest wina wtryskow?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6