![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Dziękuję wszystkim za spotkanie, organizatorom za organizację.
Szynie za ustawianie
Mi się podobało, szkoda że pogoda była średnia ale dało się przeżyć
Lotnisko duże, maty poślizgowe fajne.
Co do szkolenia oraz PZ .imho było sympatyczne, pewnie dla większości startujących w PZ to pikuś, ale dla zielonych to była fajna rzecz, Instruktorzy sensownie rozmawiali, jak to któryś powiedział sprawdźcie tutaj , żebyście na drodze nie byli zaskoczeni.
Po pierwszym przejeździe jednak zrezygnowałem, bo mi się wysprzęglik zablokował i już nie chciałem później ryzykować powrotu z niepewnym sprzęgłem.
Ośrodek, no cóż typowo letniskowy, Loockas wspominał że zimno, ale właściciel nie widział problemu żeby w razie co dać grzejniczek, ale wytrzymaliśmy.
Chyba generalnie najlepiej wyszliśmy bo mieliśmy domek 3osobowy, zamówiony poza całością.
"afera" z domkami to brak listy, ale człowiek zbiera doświadczenia przez całe życie
Kolacja ok, ale dość grilla na dłuższy czas
Śniadanie smaczne, najważniejsze że świeże.
Dzięki za zabawę z karaoke, uczestnicy dali czadu
Jak to mówią wszystkich nie zadowolisz. Dla tych co szukają smrodu spalin i zapachu palonej gumy pewnie było za mało, dla tych co przyjechali się spotkać i pogadać ,a przy okazji pojeździć powinni być zadowoleni.
Łyżka dziegciu .
Nr oraz identyfikator bez nicka, naklejkę sobie naklejka zlotowa trafi do garażu
Do zobaczenia w Czaplinku