Zlocik lub spotkanie na terenie Ślaska
Podzielam Twoje zdanie. Ja pewnie teraz moja obnizona mazda tam nie wjade to chyba ze ktos mnie linka pociagnie ;–) Sniegu duzo ani sie poslizgac ani nic jeszcze komus sie gaz z hamulnem pomyli i wypadnie z tych trzech gorek na doł (dol patrz zdjecie 1 )
Ale w lato mozna tam zorganizowac jakis gril i inne atrakcje Najewzniejsze zeby było sucho i przyjemnie ;–) Wiosna tuz tuz...
- Od: 13 lut 2006, 16:18
- Auto: mazda 323F BA 1,5 16V 95r
czy ktos juz moze posprawdzał jak to wyglada w tej chwili z tym placem lub cos w temacie gokartów?
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 12 maja 2005, 21:00
- Auto: Mazda 626 cronos 2.0i 95r.
Witam.
Z chęcią się przyłącze do spotkania.
Ale plac w Katowicach odpada, byłem wdziałem.
Proponuje spotkanie przełożyć na weekend 25-26 luty, śniegu będzie jak na lekarstwo więc będzie można wyjechać swoimi krążownikami.
Ja mam swoją Mazde uziemioną 80 cm warstwą lodu i śniegu który spadl z dachu przed garaż i nie wiem kiedy uda mi sie to zlikwidować.
Z chęcią się przyłącze do spotkania.
Ale plac w Katowicach odpada, byłem wdziałem.
Proponuje spotkanie przełożyć na weekend 25-26 luty, śniegu będzie jak na lekarstwo więc będzie można wyjechać swoimi krążownikami.
Ja mam swoją Mazde uziemioną 80 cm warstwą lodu i śniegu który spadl z dachu przed garaż i nie wiem kiedy uda mi sie to zlikwidować.
- Od: 3 lut 2006, 15:50
- Auto: Mazda 323F'92 1,6 16V
Jeszcze jedno.
W Gliwicach na strefie wolnocłowej sa organizowane nielegalne wyścigi tynningowanych samochodów.
Zjezdzają się amatorzy wrażeń co drugą niedziele koło godziny 19, jak policja nie wkroczy to dochodzi do emocjonujących wyścigów na odcinku prostej drogi ok 800m.
Byłem widziałem kilka razy i jest super, chociaż odwagi mi zabrakło aby wystartować.
W Gliwicach na strefie wolnocłowej sa organizowane nielegalne wyścigi tynningowanych samochodów.
Zjezdzają się amatorzy wrażeń co drugą niedziele koło godziny 19, jak policja nie wkroczy to dochodzi do emocjonujących wyścigów na odcinku prostej drogi ok 800m.
Byłem widziałem kilka razy i jest super, chociaż odwagi mi zabrakło aby wystartować.
- Od: 3 lut 2006, 15:50
- Auto: Mazda 323F'92 1,6 16V
Puhcio napisał(a):Puhcio napisał(a):Coś znalazłem –>
Tor bielsko : http://www.monza.pogodzinach.net/module ... cje&id=141
Tor kraków : http://www.daytona.krakow.pl
Wracając do tematu gokartów
W Krakowie na Daytonie byłem, jeździłem... Ogień!! Jest to w dawnej hali PKSu łatwy dojazd. Byliśmy w 5 osób, przed samym zamknięciem – cały tor dla nas . Przy większej grupie robią rabaty
Są tam 2 warianty kartów (mocniejszy i słabszy) jeździliśmy tylko słabszymi bo starczyło ich naraz dla nas wszystkich (równe szanse).
Po każdym przejeździe dostawaliśmy wydruki z czasami etc.
P.S. Nieźle mnie ta impreza kosztowała – kilka stów.... Jeździliśmy pod koniec grudnia

- Od: 16 cze 2005, 10:55
Spot się odbędzie jak zejdzie śnieg i będzie można gdzieś poszaleć w normalnych warunkach.
A co do wyścigów w Gliwicach to strefa dawno spalona. Można tam wyskoczyć, ale tylko z wcześniej umówionymi chłopakami bez gapiów.
A co do wyścigów w Gliwicach to strefa dawno spalona. Można tam wyskoczyć, ale tylko z wcześniej umówionymi chłopakami bez gapiów.
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 12 maja 2005, 21:00
- Auto: Mazda 626 cronos 2.0i 95r.
Hehehe moim skromnym zdaniem strefa spalona już od 5 lat odkąd był tam wypadek golfa 2
niestety ale jak będzie spot to chętnie się jeżeli pora dopisze i wolne pewno przyjadę
do rodzinnego miasta 

nastał zwrotny punkt akcji
- Od: 16 lut 2006, 06:28
- Auto: mazda 626 1,8 16v 93
Puhcio napisał(a):Nie ma nigdzie w pobliżu gokartów
Byly kiedys w Chorzowie jak piszesz – nie ma już. Toyota miala swój tor, też już nie ma. Wszytkie polikwidowali. No chyba, ze ktoś wie o jakimś nowym ?
w rybniku juz tez nie ma. jest w warszowicach trasa katowice- wisla ok. 5 km za zorami ale na otwartym terenie wiec dopiero na wiosne czynny. ale tor calkiem calkiem. Polecam
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
www.mmt.xu.pl ZAPRASZAM
"MMT" Car Service, Tuning
"MMT" Car Service, Tuning
- Od: 21 lip 2005, 18:47
- Auto: mazda 626 GD coupe 2,2 12V
a moze by tak na pogorii w dąbrowie górniczej?? okolica spoczko, parking jest nio i oczywiscie 4 zalewy :d http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.dabrowa.pl/DG_FOTO_2000/20000726_03_pldg_pogoria1%2B.jpg&imgrefurl=http://www.dabrowa.pl/dg_rekreacja_zbiorniki-wodne.htm&h=300&w=450&sz=18&tbnid=TboLsvucXaDjNM:&tbnh=82&tbnw=124&hl=pl&start=2&prev=/images%3Fq%3Dpogoria%2BIII%26svnum%3D10%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN
Guti. mazda 626 GE 2.0 16V DOHC
- Od: 22 sty 2006, 22:26
- Auto: mazda 626 GE 2.0 16V
Guti napisał(a):a moze by tak na pogorii w dąbrowie górniczej?? okolica spoczko, parking jest
a duży ten parking? (żeby nie przeszkadzać innym odwiedzającym)
miejsce ciekawe ale raczej na "zaawansowaną" wiosnę
Guti napisał(a):nio i oczywiscie 4 zalewy
będziemy się zalewać
- Od: 12 lut 2006, 12:21
- Auto: Seat Ibiza 1.4