VTec napisał(a):A co do kopcenia, to glownie na zimnym
Na zimnym to norma
www.mazdaspeed.pl
VTec napisał(a):A co do kopcenia, to glownie na zimnym
xANDy napisał(a):Zaraz po wyczyszczeniu całego dolotu – 120 pod górkę z 5 osobami na pokładzie, na wysokich obrotach (taki wyjazd na trasę szybkiego ruchu, musiałem się usunąć a jednak wyprzedzić TIR'a) i nie widziałem w lusterku ani grama dymka...
Patrzyłem specjalnie!
rexwolf napisał(a):moj wyczyszczony IC czega na zamontowanie. Po namoczeniu go w benzynie ekstrakcyjnej rzeczywscie zmienila kolor na ciemnoczarny ale mulu nie zauwazylem. Jutro wloze w grata i zobacze. Co do kolektora ssacego to musi do wiosny. A tak na koniec moja 323F mam 90KM jesli ktos ma taka sama i oryginlane opony to ile wyciaga na maxa?
rexwolf napisał(a):pod 200, 185 zastanawiajce zwlaszcza wtedy gdy fabryka mowi 170km/h. Czyzby niezwykla skromnosci japonczyków?
Czyszczenie komina wskazanerexwolf napisał(a):wniosek zatem
4fly napisał(a):czy zaglądanie do dolotu i jego ewentualne czyszczenie ma jakiś sens przy przebiegu 152k?
dymi trochę przy mocnym wciśnięciu gazu przy wyprzedzaniu, jak dojdzie do 4500 obr
i wydaje mi się nieco mułowaty. przyznam ze maksa nie próbowałem cisnąć więc ciężko stwierdzić czy jest przytkany...
4fly napisał(a):czy zaglądanie do dolotu i jego ewentualne czyszczenie ma jakiś sens przy przebiegu 152k?
4fly napisał(a): jak dojdzie do 4500 obr
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości