Mazda 323C BH Z5 '98 sprzedana :(
Dziękuje
Dziękuje wszystkim za głosy i także tym którzy być może przy okazji konkursu pierwszy raz odwiedzili ten temat
To motywuję do dalszego inwestowania w autko i to bardzo

Bartg napisał(a):Dystane siadły miodnie
Ciesze się, że dystanse spasowały:) Superaśnie wygląda autko. Z tyłu po prawej na zdjęciu widzę, że jakieś cicho-ciemne "pikaczento" sporting się czai
- Od: 8 kwi 2011, 20:15
- Auto: Mazda 323F Bj 1,5 ZL 1999r.+Stag
Moja Bejota:)
No siadły tak jak chciałem, fajnie że udało się przypadkiem znaleść Twoją aukcję na allegro, Mazdaspeed jest wszędzie
Tak tak Seicento jest mega głośne i ma kozackie felgi

Szyna wiem każdy mi to przynajmniej 10 razy powiedział
Jak się nic nie popsuje (tfu tfu) to będzie następna inwestycja wreszcie. Bo przez ostatni rok non stop coś 

Szyna wiem każdy mi to przynajmniej 10 razy powiedział

Super wygląda
Robisz z Cetki iście pięknego masakratora 
- Od: 22 paź 2010, 16:01
- Auto: Mazda 323 C 1,5 '96r
Cztery siedemnastki w Twoim samochodzie

- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
z czego są dystanse? alu, stal czy jakiś stop?
Stal, wycinane z jednego arkusza, przypadkiem znalezione na allegro, okazało się że sprzedawał je misiek1
6mm z tyłu i 3mm z przodu jesli dobrze pamiętam 
aha
malowane też były od razu? nie za ciężki materiał? jakieś pozytywne/negatywne wrażenia po zamontowaniu?
Używki kupiłem po bardzo okazyjnej cenie
Kiedyś malowane były widać, ale farba schodzi mocno. Na razie ciężko powiedzieć bo zrobiłem z 10km dopiero, ale nic na razie nie biło itd, a jeżdżę bez jednego pierścienia centrującego bo się pokrzywił dziwnie i muszę dziś dokupić
Jakby co jakieś wady ujawnią się przy jakiejś szybszej jeździe, ale nie wolno po mieście tak jeździć

http://www.mazdaspeed.pl/klub/konkursy/ ... a-tura-ii/
Napisali o Tobie w internecie!
Gratulacje wygranej!
Napisali o Tobie w internecie!

Gratulacje wygranej!

-
Ania_TM