Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk
WARSZAWA – Imprezy klubowe
No pikna ciekawe czy reszcie też takie wyjdą 
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Panowie. Pamiętajcie o awatarach przed majówkowych 
To tylko takie przykłady co w galerii ze spotów znalazłem
Waterlive

WodnikSzuwarek

onyx

Mazd Max

Siw-y

gromaciek – też wypada się przedstawić

To tylko takie przykłady co w galerii ze spotów znalazłem
Waterlive

WodnikSzuwarek

onyx

Mazd Max

Siw-y

gromaciek – też wypada się przedstawić

-
Szalotka
A gdzie Twój 
Edit: jakoś sobie nie przypominam ale w zgonie po zgonie wydawało mi się że lepiej wyglądałeś :sad:
Edit: jakoś sobie nie przypominam ale w zgonie po zgonie wydawało mi się że lepiej wyglądałeś :sad:
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
Waterlive napisał(a):Ej to nie fair -w Onyxowi wstawiłeś oryginalne zdjęcie
Co się czepiasz przystojniaka

Za to na Ciebie szkoda maszynki
gromaciek napisał(a):Zbiórka o 7.30 a start o 8.00 to myślę odpowiednia pora. Zawsze tak rano wyjeżdżaliśmy i było dobrze. Zanim dojedziemy, rozlokujemy się to będzie 12.00 a jak mówię szkoda dnia bo ma być ładna pogoda
Jestem za w 100%
Zamknąłem oczy na zdjęciu:(
Nie ma co stękać tylko trzeba wstawać rano żeby całego dnia nie stracić na podróż. Jak wyjedziemy w południe to zajedziemy przed wieczorem a cisza nocna od 22:00 więc nawet nie pośpiewamy karaoke
Nie ma co stękać tylko trzeba wstawać rano żeby całego dnia nie stracić na podróż. Jak wyjedziemy w południe to zajedziemy przed wieczorem a cisza nocna od 22:00 więc nawet nie pośpiewamy karaoke
[img]http://i59.tinypic.com/2h4m720.jpg[/img
Waterlive napisał(a):Ej to nie fair -w Onyxowi wstawiłeś oryginalne zdjęcie
Ja siebie rozpoznałem po bujnych włosach

Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Mam ustawione w telefonie że jak dzwonicie to wyświetlają mi się Wasze foto
Od razu widzę co za niuniek się dobija
Oficjalne miejsce i godzina zbiórki oraz odjazdu
McDonald's – Młociny – parking
Mapka
7.30 – Zbiórka (pogaduchy ew. jakaś kawa, herbata)
8.00 – Odjazd –> Ostróda (Ośrodek Bajka)

Od razu widzę co za niuniek się dobija

Oficjalne miejsce i godzina zbiórki oraz odjazdu
McDonald's – Młociny – parking
Mapka
7.30 – Zbiórka (pogaduchy ew. jakaś kawa, herbata)
8.00 – Odjazd –> Ostróda (Ośrodek Bajka)
-
Szalotka
Pragnę przypomnieć że to będzie 1 maja.
Nie wiem czy 8 godzina to nie za późno na wyjazd z miasta do tego w TYM kierunku.
Kiedy jechałam na majówkę z Gdańska do domu, to korki w stronę morza zawsze były gigantyczne.
Nie wiem czy 8 godzina to nie za późno na wyjazd z miasta do tego w TYM kierunku.
Kiedy jechałam na majówkę z Gdańska do domu, to korki w stronę morza zawsze były gigantyczne.
Co racja to racja. Ja za kory serdecznie dziękuje. Wole się nie wyspać i wyjechać o 6 albo nawet o 5 i poczekać na sennych ludków gdzieś po drodze. jak bym jechał bez suczyny to może bym się zastanawiał ale jazda w korku z bydlakiem na pokładzie to ponad moje siły.
Biję się z myślami, czy ruszyć Jokera na jedną noc mazurską, czy jak przykładny imprezowicz pojechać pociągiem w sobotę rano i mieć w ass'ie stężenie alkoholu podczas powrotu.
Wcześniej się nie wyrwę, niestety praca. A co do kierunku to chyba bardziej na Olsztyn jest niż nad morze.
Wcześniej się nie wyrwę, niestety praca. A co do kierunku to chyba bardziej na Olsztyn jest niż nad morze.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Młociny to już wyjazd z Warszawy. Największy sajgon będzie we wtorek wieczorem.
8.00 startujemy i lecimy przed siebie. W Łomiankach już nie będziemy stać bo jest zrobiony wiadukt, który wprowadza nas centralnie na trasę. Kilka świateł i mamy E77 i do przodu.
Osobiście też nie zamierzam jechać 60km/h
Już Ci wcześniej o tym mówiłem.
Widzę że jednak coś dociera
8.00 startujemy i lecimy przed siebie. W Łomiankach już nie będziemy stać bo jest zrobiony wiadukt, który wprowadza nas centralnie na trasę. Kilka świateł i mamy E77 i do przodu.
Osobiście też nie zamierzam jechać 60km/h
Gib napisał(a):Biję się z myślami, czy ruszyć Jokera na jedną noc mazurską, czy jak przykładny imprezowicz pojechać pociągiem w sobotę rano
Już Ci wcześniej o tym mówiłem.
-
Szalotka
Gib napisał(a):Wcześniej się nie wyrwę, niestety praca. A co do kierunku to chyba bardziej na Olsztyn jest niż nad morze.
Giba do samej Ostródy to ta sama trasa co nad morze

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
A to nie wiem szczerze mówiąc wydawało mi się że na Gdańsk jest lepsza droga niż ta co mi pokazało targeo do Ostródy, na swe wytłumaczenie mam tylko to że nad morze to ja jeżdżę bardziej na zachód
Trasę Warszawa-Gdańsk pokonywałem ostatnio jako dziecko autokarem jadąc na kolonię, mogę nie pamiętać.
Dopisano 26 kwi 2013 11:04:
Dlatego Ty jesteś Mrocznym Lordem Sith a ja tylko uczniem, gdybym Cie jeszcze posłuchał w innych sprawach...Niestety krnąbrny jestem, a może stety.
Jeszcze jakby się udało Pietrza namówić na wyjazd pociągiem w sobotę to byłoby zupełnie gicio, coś przebąkiwał że chętnie by pojechał tylko się boi że w pociągu się nawali lepiej niż w wigilię, w sumie czemu nie
Dopisano 26 kwi 2013 11:04:
gromaciek napisał(a):Już Ci wcześniej o tym mówiłem.
Dlatego Ty jesteś Mrocznym Lordem Sith a ja tylko uczniem, gdybym Cie jeszcze posłuchał w innych sprawach...Niestety krnąbrny jestem, a może stety.
Jeszcze jakby się udało Pietrza namówić na wyjazd pociągiem w sobotę to byłoby zupełnie gicio, coś przebąkiwał że chętnie by pojechał tylko się boi że w pociągu się nawali lepiej niż w wigilię, w sumie czemu nie
Stała pod ścianą prężąc kakao
Gib napisał(a):A to nie wiem szczerze mówiąc wydawało mi się że na Gdańsk jest lepsza droga niż ta co mi pokazało targeo do Ostródy,
Do samego Gdańska to na wysokości Płońska odbijasz na Bydgoszcz i w Toruniu wskakujesz na autostradę i cała naprzód. Gdańsk wita
Na Ostródę leci się E77. Na wysokości Olsztynka masz rozwidlenie. W lewo na Gdańsk, w prawo na Olsztyn. Odbija się na lewo i go to Ostróda
Jest to także stara trasa na Trójmiasto ale na obecną chwilę zupełnie mija się z celem
Gib napisał(a):co mi pokazało targeo
W pierwszym poście jest trasa pokazana również przez Targeo.
Trasa Warszawa – Ostróda
Musisz pamiętać że targeo.pl a nie potargeo.pl/gib

-
Szalotka
Gib napisał(a):Biję się z myślami, czy ruszyć Jokera na jedną noc mazurską, czy jak przykładny imprezowicz pojechać pociągiem w sobotę rano i mieć w ass'ie stężenie alkoholu podczas powrotu.
I oto jest dylemat: najebka na maxa czy wygodna podróż w tą i z powrotem
Ja się chyba jednak dołącze do tej kolumny. Korków może nie będzie bo kto przy zdrowych zmysłach przed 7:00 w dzień wolny wstanie z wyra
WodnikSzuwarek napisał(a):Ja się chyba jednak dołącze do tej kolumny.
I gitara
WodnikSzuwarek napisał(a):bo kto przy zdrowych zmysłach przed 7:00 w dzień wolny wstanie z wyra
MazdaSpeed drużyna Majów

-
Szalotka
To życze miłej zabawy i umiarkowanych opadów