![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Mazda Xedos 9/Millenia TA KL '94r.
Piękne auto... Pewnie ma u Ciebie dożywocie. ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
KAMIL Z napisał(a):Ładnie prezentuje się na żywo. Widziałem Cię przed chwilą koło hotelu Kujawy. Naklejka na masce od razu rzuca się w oczy.Pozdrawiam...
a ja nie widziałem ? trzeba było pomachać/zamrugać
Siwus napisał(a):KAMIL Z napisał(a):Ładnie prezentuje się na żywo. Widziałem Cię przed chwilą koło hotelu Kujawy. Naklejka na masce od razu rzuca się w oczy.Pozdrawiam...
a ja nie widziałem ? trzeba było pomachać/zamrugać
raczej pomachać bo zamrugać nie miałem czym bo mój sprzęt został w domu.
- Od: 17 sie 2011, 23:29
- Auto: Xedos 9 2.5V6 1995
Te lampy sa przystosowane do takiego swiecenia, wystarczy ze jest z nimi wiazka i oprawka zarowki.
Sprzedam większość części do Mazdy Xedos 9 Millenii 2.5 V6 2001 2002

- Od: 16 mar 2009, 22:08
- Auto: Była Mazda Xedos 2.0 V6 KF 1994
Jest Mazda Millenia S 2.3 V6 KJ 2001
jedrzej07 napisał(a)::) looknij na filmik na 1 stronie "24 sekunda" to bedziesz mial odpowiedz na swoje pytanko
Te lampy sa przystosowane do takiego swiecenia, wystarczy ze jest z nimi wiazka i oprawka zarowki.
tak dokładnie.
a przy Twoich lampach, nie wiem, ale trzeba przerabiać chyba wiązki i nie wiem czy nie oprawki.
hehe to dawaj uaktualniaj temat.
btw. a teraz nie bedziesz miał przypadkiem z dopasowaniem do blendy, którą przerabiałeś?
No szkoda , że się nie spotkamy na zlocie, może next time.
btw. a teraz nie bedziesz miał przypadkiem z dopasowaniem do blendy, którą przerabiałeś?
No szkoda , że się nie spotkamy na zlocie, może next time.
Jako, że nic się nie działo ostatnio w moim temacie, podsyłam kilka nowych zdjęć.

Ogólnie nic się nie zmieniło, trochę lakier ciężko zniósł zimę, na przednim zderzaku pojawiły sie odpryski po kamieniach
spód zabezpieczony w miejscach, gdzie zszedł stary baranek, odmalowane elementy podwozia, nadkola, zaciski, poza tym odpukać, nic się złego nie dzieje.

Ogólnie nic się nie zmieniło, trochę lakier ciężko zniósł zimę, na przednim zderzaku pojawiły sie odpryski po kamieniach
deejay27 napisał(a):Śliczna jest
Dzięki,
kilka nowych fotek przy okazji zlotu Garbusów w Zarzeczewie k.Włocławka

no i nasza pociecha, czyli kolejna pasażerka, a na imię jej Lola

IMHO szkoda jej na zimę.
Kup jakiegoś uno czy golfa 2 jak sypnie śnieg, albo stare quattro (można się pobawić) i te upalaj na soli
Wygląda pięknie...Ten przód i linia bioder, polift mi wogóle nie leży a ta jest śliczna.
Kup jakiegoś uno czy golfa 2 jak sypnie śnieg, albo stare quattro (można się pobawić) i te upalaj na soli
Wygląda pięknie...Ten przód i linia bioder, polift mi wogóle nie leży a ta jest śliczna.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Kolega Siwus na zimę i do tłuczenia na co dzień, ma Wściekłe Punto 1,1 w LPG:) Chyba że już sprzedał. A wracając do fotek , powtórzę się 'śliczna jest' Piesio również , ale czekamy na fotkę potomka 

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
Dzięki
Potomek dopiero w listopadzie
A co do zimowego (i nie tylko) powozu jak Deejay wspomniał jest szalone czerwone punto 1.1
Modów kolejnych narazie nie przewiduje, chyba, że trafią się właśnie te przednie kierunki w przyziemskiej cenie.
pozdrawiam
Potomek dopiero w listopadzie
A co do zimowego (i nie tylko) powozu jak Deejay wspomniał jest szalone czerwone punto 1.1
Modów kolejnych narazie nie przewiduje, chyba, że trafią się właśnie te przednie kierunki w przyziemskiej cenie.
pozdrawiam
u mnie miesiąc wcześniejSiwus napisał(a):Potomek dopiero w listopadzie![]()
ostatnio były ale zewnetrzne cos 50zł kosztowały/sztSiwus napisał(a):chyba, że trafią się właśnie te przednie kierunki w przyziemskiej cenie.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Szybka sesja zdjęciowa by Night

Już wiem dlaczego zawsze chciałem mieć takie autko
–=[SzkodniK]=–
–=[SzkodniK]=–
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–