Nocleg
Damy radę, aczkolwiek pewnie ktoś może być niezadowolony 
Spodziewaliśmy się pewnie w grupie tego, że dostaniemy 2 domki dla całej Łodzi i podzielimy się wg siebie.
Spodziewaliśmy się pewnie w grupie tego, że dostaniemy 2 domki dla całej Łodzi i podzielimy się wg siebie.
-
Ania_TM
Ale jak mam to wg Was zrobić? Dzieliłem w takiej kolejności jak dostawałem PW/posty na forum. Musiałem też zabrać pod uwagę fakt, że niektórzy przyjeżdżają w piątek i nie będę zmieniać domków na sobotę. Do tego jakos musiałem pogodzić fakt, ze w każdym domku jest łóżko dla pary. WLKP dostało domki "dla siebie" z dwóch powodów. Jest ich bardzo wielu, XED jest organizatorem zlotu i wiem, że ogarnie to z głową.
Szczerze? Dla mnie może zadzwonić do ośrodka i wynająć sobie osobny domek. Przykro mi, ale to nie jest biuro podróży tylko zlot motoryzacyjny.
Nie rozumiem problemu... Przecież impreza nie jest w domkach
Ania_TM napisał(a):Damy radę, aczkolwiek pewnie ktoś może być niezadowolony
Szczerze? Dla mnie może zadzwonić do ośrodka i wynająć sobie osobny domek. Przykro mi, ale to nie jest biuro podróży tylko zlot motoryzacyjny.
loockas napisał(a):Ale jak mam to wg Was zrobić? Dzieliłem w takiej kolejności jak dostawałem PW/posty na forum. Musiałem też zabrać pod uwagę fakt, że niektórzy przyjeżdżają w piątek i nie będę zmieniać domków na sobotę. Do tego jakos musiałem pogodzić fakt, ze w każdym domku jest łóżko dla pary. WLKP dostało domki "dla siebie" z dwóch powodów. Jest ich bardzo wielu, XED jest organizatorem zlotu i wiem, że ogarnie to z głową.Ania_TM napisał(a):Damy radę, aczkolwiek pewnie ktoś może być niezadowolony
Nie ma problemu przecież. co tak ostro mi odpisałeś , teraz mi smutno
W domkach jest after – party
-
Ania_TM
Loockas my mamy 32 xD
(ale widze ze na liscie dobrze napisałeś
)
(ale widze ze na liscie dobrze napisałeś
sewo napisał(a):Mam pytanie czy ten basen na zdjęciu co jest będzie otwarty? bo nie wiem czy mam brać kąpielówki?
jak nie weźmiesz, ktoś cię wepchnie

-
Ania_TM
sewa napisał(a):Będzie dobrze
Będzie Bardzo Dobrze

po dobrej ilości % i tak nie będziesz pamiętał jak ta mapka wyglądała xD
phemas napisał(a):właśnie dlatego mi potrzebna... chce wiedzieć ile metrów sznurka kupić coby jeden koniec przywiązać do łożka a drugi do nogi... wtedy trafie do siebie![]()
![]()
jak tak to sorry xD

to ja tez poproszę o plan xD