Co do tematu, w 3 nie spotkalem sie z tym problemem ale za to w 323, ktora kiedys jezdzilismy sprzeglo namietnie trzeba bylo smarowac raz w miesiacu
Skrzypienie pedału sprzęgła
1, 2
Chłopaki troche posprzątam bo lekkie OT sie zaczyna robic 
Co do tematu, w 3 nie spotkalem sie z tym problemem ale za to w 323, ktora kiedys jezdzilismy sprzeglo namietnie trzeba bylo smarowac raz w miesiacu
Pomagal taki smar w sprayu, wygladal jak taki bialy silikon czy cos takiego...
yezior napisał(a):Pozwalam sobie odświeżyć.
Dzux, Nuno, jakimi smarami pryskaliście łapę i czy po dwóch latach nadal macie ciszę na sprzęgle?
P.S.: Dzux dzięki za foty.
Psikałem zwykłym smarem w spraju , tylko problem polega na tym że te skrzypienie powraca po jakimś czasie u mnie znów skrzypi i trzeba powtórzyć operacje ,podejrzewam że ten smar wysycha ,trzeba by zastosować tam jakiś smar który pracuje w wysokich temperaturach ale nie spotkałem takiego żeby był w spray
yezior napisał(a):Pozwalam sobie odświeżyć.
Dzux, Nuno, jakimi smarami pryskaliście łapę i czy po dwóch latach nadal macie ciszę na sprzęgle?
P.S.: Dzux dzięki za foty.
Podłączam się do wypowiedzi Dzux. Również smarowałem smarem w sprayu ( to odległy temat wiec już nawet zapomniałem jakim) w każdym razie skrzypienie powraca i głownie latem i tak jak inni koledzy polecili dałem sobie z tym zupełnie spokój
Nuno
1, 2