Ania_TM napisał(a):i tak jest nas sporo jak cyganów
może jeszcze gruz na śniadanie podać
www.mazdaspeed.pl
piotr_szp napisał(a):mily200 napisał(a):
Adis555 i mily200 i ktoś może się dopisać
Ja z Wami
loockas napisał(a):Nie dzwonić, ja już z nim gadałem. Dogadamy to na miejscu, ale wiem, że kilka osób dostało numerki. Tak więc kto wie, niech pisze.
BTW.piotr_szp napisał(a):mily200 napisał(a):
Ja z Wami
Jeżeli tak zrobię, to muszę Wam dorzucić 4 osobę i wtedy ktoś nocuje w parze z kolegą
loockas napisał(a):Nie dzwonić, ja już z nim gadałem. Dogadamy to na miejscu, ale wiem, że kilka osób dostało numerki. Tak więc kto wie, niech pisze.
BTW.piotr_szp napisał(a):mily200 napisał(a):
Ja z Wami
Jeżeli tak zrobię, to muszę Wam dorzucić 4 osobę i wtedy ktoś nocuje w parze z kolegą
loockas napisał(a):a co na to adis i piotr? Bo jeżeli nie chcecie, to mogę Was rozdzielić na osobne pokoje i każdy będzie miał swoje łóżko. Na całe szczeście więcej jest par/dwójek więc z tym nie ma problemu. Czekam na szybką decyzję i wrzucam listę.
Waterlive napisał(a): Bez sensu ( o ile w ogóle możliwe – pościel itd) byłyby przenosiny w sobotę.
Domek rezerwowałem dla siebie, żony i Arjota. Mieliśmy też przygarnąć Pawła jak będzie grzeczny.
loockas napisał(a):No niestety, ale starałem się zachować chronologię próśbDacie radę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd