WARSZAWA – Imprezy klubowe
Płaci się za osobę więc nie ma różnicy czy zwalniasz wcześniej czy dołączasz w trakcie
Ważne żeby zdeklarować daty od kiedy do kiedy. Muszę mieć jakiś pogląd. Zawsze istnieje możliwość przedłużenia jeśli się okaże że dana osoba ma taką możliwość
Fajnie
Możemy się zgadać i ewentualnie jechać jednym autem jak coś
Chyba że zabieracie Siwego jeśli też trzaska na full wypad
W piątkę w jednym samochodzie razem z bagażami to ciężka sprawa w taką podróż
Ważne żeby zdeklarować daty od kiedy do kiedy. Muszę mieć jakiś pogląd. Zawsze istnieje możliwość przedłużenia jeśli się okaże że dana osoba ma taką możliwość
malutka napisał(a):My na 5.
Fajnie

Możemy się zgadać i ewentualnie jechać jednym autem jak coś
Chyba że zabieracie Siwego jeśli też trzaska na full wypad
W piątkę w jednym samochodzie razem z bagażami to ciężka sprawa w taką podróż
-
Szalotka
Mam cynk że Wodniki jadą też na full time i że wareckie wilki Pablo i Justyna lecą od 2.05 do 5.05 
-
Szalotka
Czad
Już dopisuję
Czekam jeszcze na resztę chętnych co deklarowała swój udział na ten cudowny wypoczynek

Już dopisuję
Czekam jeszcze na resztę chętnych co deklarowała swój udział na ten cudowny wypoczynek
-
Szalotka
Niestety muszę poinformować że nas nie będzie 
Uprzejmie proszę o wciągnięcie mnie i Ewy na lystę wyjazdową w terminie 1 – 3.05 znaczy się 2 noclegi 
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Gitara. Dopisano 
Jutro tj. 19.04.2013 o godzinie 15.30 zamykam oficjalną listę i przekazuję do kierownika ośrodka.
Każde następne zgłoszenie będzie rozpatrywane indywidualnie. Ktoś się zdecyduje to jeśli będzie wolne miejsce oczywiście zostanie dopisany.
Wszystkie domki przez osoby wcześniej deklarowane będą obok siebie. Co do kolejnych gwarancji nie daję choć postaram się o jeden domek w rezerwie

Jutro tj. 19.04.2013 o godzinie 15.30 zamykam oficjalną listę i przekazuję do kierownika ośrodka.
Każde następne zgłoszenie będzie rozpatrywane indywidualnie. Ktoś się zdecyduje to jeśli będzie wolne miejsce oczywiście zostanie dopisany.
Wszystkie domki przez osoby wcześniej deklarowane będą obok siebie. Co do kolejnych gwarancji nie daję choć postaram się o jeden domek w rezerwie

-
Szalotka
Dopisano
Zostało dwie i pół godziny i kończymy rejestrację
W dniach 1.05.2013 – 5.05.2013 w ośrodku wypoczynkowym Bajka obowiązuje całkowity zakaz spożywania napojów wyskokowych. Tegoroczna majówka ma charakter rekreacyjny i wypoczynkowy.
W ciągu dnia odbywać się będą spacery, partyjki w brydża etc. Wieczorem natomiast będziemy oglądać Fakty i serial Na dobre i na złe oraz Dlaczego Ja. Będą także wolne i luzne rozmowy o lepszym jutrze.
Przypominam że cisza nocna obowiązuje od 22.00 do 6.00
Dziękuję za uwagę
Zostało dwie i pół godziny i kończymy rejestrację
W dniach 1.05.2013 – 5.05.2013 w ośrodku wypoczynkowym Bajka obowiązuje całkowity zakaz spożywania napojów wyskokowych. Tegoroczna majówka ma charakter rekreacyjny i wypoczynkowy.
W ciągu dnia odbywać się będą spacery, partyjki w brydża etc. Wieczorem natomiast będziemy oglądać Fakty i serial Na dobre i na złe oraz Dlaczego Ja. Będą także wolne i luzne rozmowy o lepszym jutrze.
Przypominam że cisza nocna obowiązuje od 22.00 do 6.00
Dziękuję za uwagę

-
Szalotka
A czy na ośrodkowej świetlicy jest TV Trwam?
Jeśli nie to ja nie jadę
Jeśli nie to ja nie jadę

Wysłane z poczty w Radzyminie
Mazd Max napisał(a):A czy na ośrodkowej świetlicy jest TV Trwam?![]()
Oczywiście że tak i specjalnie dla nas będzie program ''Wytrwajmy razem"

-
Szalotka
I ochrona z alkomatem tak że nie wiem czy Cię wpuszczą 
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
To ja wezmę śpiewnik. Jak by ktoś był tak miły i zabrał ze sobą gitarę, ewentualnie tamburyn mogli byśmy miło i kulturalnie spędzić czas muzykując i śpiewając. Chciałbym też zaproponować organizację wieczorku poezji na który będziemy czytać wiersze Węgierskich poetów w oryginale.
[img]http://i59.tinypic.com/2h4m720.jpg[/img
Dobrze prawisz Wodnik
Trzezwość i powaga to podstawa i możliwość uczestnictwa w mitingu
Jak widać Mazd Max nam będzie przygrywał

Trzezwość i powaga to podstawa i możliwość uczestnictwa w mitingu
Jak widać Mazd Max nam będzie przygrywał

-
Szalotka
Oczywiście
W każdym domku przygotowałem ołtarzyk. Będzie dobrze
19.04.2013 –> godz. 15.30 – Oficjalna lista zamknięta
Jeśli ktoś jeszcze będzie chętny proszę o kontakt