http://www.autosam.waw.pl/autosam/
WARSZTAT SAMOOBSŁUGOWY
W stylu – ZRÓB TO SAM – Każdy naprawia Sam
Warsztat czynny jest do 22.00
ul. Staniewicka 22, Warszawa – Targówek
Dla osób z Warszawy zainteresowanych samodzielnym dłubaniem, a nie mających garażu polecam:
AutoSam
Wyposażenie:
4 stanowiska z podnośnikami kolumnowymi
2 stanowiska "wolne" do drobnych napraw
Wszystkie stanowiska wyposażone są w: klucze płaskie, grzechotki, klucze pneumatyczne, młotki, śrubokręty, itp, itd..
Dodatkowo cała masa innych narzędzi: ściągacze do łożysk, do filtrów olejowych, imadło, szlifierka, wiertarka, olejarka, itd
Warsztat samoobsługowy – Warszawa – AutoSam
Strona 1 z 1
Osobiście uważam że świetny pomysł z tym warsztatem. Wiem ze dużo osób nie posiada dobrych narzędzi, ale posiada ogromna wiedzę. Sam bym korzystał z usług tego warsztatu 
Magicadm podziel się swoimi wrażeniami, jak obsługa, rezerwacja, wyposażenie warsztatu, stan podnośników, narzędzi ?
Magicadm podziel się swoimi wrażeniami, jak obsługa, rezerwacja, wyposażenie warsztatu, stan podnośników, narzędzi ?
To, co łatwe, nie prowadzi do niczego.
GD – Generacja Doskonała
GD – Generacja Doskonała
- Od: 20 lut 2008, 21:59
- Auto: Mazda 626 GD 2.0i 90 km '92r + LPG
Cześć.
pozwolę sobie odpowiedzieć w imieniu kolegi. – był i widział
Warsztat otworzyłem ponieważ sam mam potrzebę dłubania przy swoim aucie (nie jest to Mazda
)
wszystkie narzędzia sa nowe (łącznie z podnośnikami – jest ich 4 + dwa wolne stanowiska do mniejszych napraw)
narzędzi mam mnóstwo głównie Stanley, pneumatyki itp.
jestem przedstawicielem HIPOL.pl czyli wszystkie części + oleje mam pod ręką (magazyn mam 15 metrów ode mnie)
a obsługa ?
– zarąbista – czyli ja.
w razie czego dzwoń lub po prostu wpadnij
www.autosam.waw.pl
Paweł
pozwolę sobie odpowiedzieć w imieniu kolegi. – był i widział
Warsztat otworzyłem ponieważ sam mam potrzebę dłubania przy swoim aucie (nie jest to Mazda
wszystkie narzędzia sa nowe (łącznie z podnośnikami – jest ich 4 + dwa wolne stanowiska do mniejszych napraw)
narzędzi mam mnóstwo głównie Stanley, pneumatyki itp.
jestem przedstawicielem HIPOL.pl czyli wszystkie części + oleje mam pod ręką (magazyn mam 15 metrów ode mnie)
a obsługa ?

w razie czego dzwoń lub po prostu wpadnij
www.autosam.waw.pl
Paweł
- Od: 24 mar 2013, 21:18
- Auto: Jeep XJ, 4.0 1992
Genialnie , wreszcie taki warsztat na Bródnie . Mam blisko , na pewno odwiedzę
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Grucha
Strona 1 z 1