Konkursy 2013
Faktem jest, że sam też miałem z tym problem. Kiedyś przypadkiem trafiłem. To (konkursy) powinno być na głównej.
-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
No mogłoby być na głównej
, albo tak jak sugerowałem wyżej, ale na pewno nie powinno być zakamuflowane tak jak jest teraz!

- Od: 5 mar 2013, 22:47
- Auto: Była skośnooka: Honda Civic Noblesse '95 1.3 75KM
Była skośnooka:
Mazda6 GY L3 '06 220V :) Jest.. Das Auto :)
NIEBO! napisał(a):Gdyby nie przyklejone wątki pewnie wcale bym tego nie odnalazł w czeluściach dość rozległego w końcu forum
dzial Informacje i Spolecznosc powinien byc kolegi dzialem pierwszego wejrzenia, a nastepnie wlasciwy dzial regionalny
co do odpowiedzi...
Prosze Was...
watek o konkursach:
viewtopic.php?f=84&t=147862
byl walkowany juz od dawna... a dokladniej juz od 2 lutego... i zawsze byl na "gorze" widoczny i przyklejony... Powiem wiecej, ze jak nie bylo aktualnych watkow konkursowych, to byl nawet jako ogloszenie globalne...
Z drugiej strony, jak chcecie niezauwazyc konkursu, jezeli przed ich startem powstaja tematy informacyjne?
Przyklad: wystarczy spojrzec na pierwsze dwa watki "u gory strony"
Dlatego uwazam, ze uwagi nie sa trafione...

Natomiast nasza strona KLubowa jest przez caly czas aktualizowana, ale wiadomo, ze nie da sie wszystkiego uzupelnic "od reki"...
poczekajcie, to sie doczekacie... Ma to pod swoja piecza Ania
Dopisano Pt, 5 kwi 2013, 13:53:
przenioslem do odpowiedniego watku
Arkana , Renault , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Wojtek napisał(a):dzial Informacje i Spolecznosc powinien byc kolegi dzialem pierwszego wejrzenia, a nastepnie wlasciwy dzial regionalny
Drogi Wojtku

Masz rację, że przyklejanie wątków to skuteczny sposób żeby je zauważyć (w ogóle dzięki temu tu jestem), ale potem – nie wiadomo gdzie iść żeby odszukać inne Konkursy – no dla mnie to nie jest intuicyjne żeby szukać Konkursów w tym dziale co są "Informacje i społeczność". Fakt że dla chcącego nic trudnego – no i jest fajna funkcjonalność na dole strony "Podobne wątki" To tylko moje skromne zdanie i rzeczywiście przez to, że jestem niecały miesiąc tutaj mogę nie wiedzieć o wszystkim, ale chyba o to chodzi żeby i newbie mógł się odnaleźć, a nie tylko stary wyjadacz po 50 kliknięciach trafił gdzie chciał
<fajka pokoju>
A poza tym to reszta moich spostrzeżeń chyba trafna, bo niedziałających linków już nie skomentowałeś
Była skośnooka:
NIEBO! napisał(a):człowiek najpierw zaczyna od rzeczy które go interesują (czyli pewnie od wątków jego modelu itp), a potem się zaraża i jego ciało przesiąka zoom-zoomemDopiero potem zaczyna pęchcić po większych obszarach
i zapędza się w coraz to głębsze obszary forum.
dokladnie tak jest
NIEBO! napisał(a):ale potem – nie wiadomo gdzie iść żeby odszukać inne Konkursy
wlasnie po to jest watek "Konkursy 2013" – czyli watek, w ktorym ujety jest plan konkursow na ten rok
dzial Konkursy byl, ale zostal skasowany... moze jeszcze kiedys powroci, ale nasza dzialalnosc konkursowa musi bardzo, ale to bardzo rozkwitnac...

ps. zawsze mozna do nas dolaczyc i wesprzec nasza dzialalnosc klubowo-konkursowa

zapraszamy
NIEBO! napisał(a):A poza tym to reszta moich spostrzeżeń chyba trafna, bo niedziałających linków już nie skomentowałeś
hm... to bylo to:
Wojtek napisał(a):Natomiast nasza strona KLubowa jest...
NIEBO! napisał(a):Chcę pomóc, a nie szkodzićAle mogę siedzieć cicho ...
a to do czego doczepic?
przeciez nikt cie nie karci...
EOT
Arkana , Renault , Mii
Wojtek napisał(a):ps. zawsze mozna do nas dolaczyc i wesprzec nasza dzialalnosc klubowo-konkursowa
zapraszamy![]()
Żona chyba by mnie zabiła jakbym jeszcze na "jakimś" forum zaczął organizować konkursy

Ale kto wie ... może tak zarażę żonę tym forum, że może się zgodzi żebym coś tu poorganizował – ale musi minąć na pewno więcej czasu zanim tu wszystko oblookam i Was trochę poznam
No, ale wróćmy już do tej architektury ...
Była skośnooka:
jarek.ZE napisał(a):Szkoda, że ten konkurs nie ma takiego powodzenia jak fotograficzny
Masakra, tylko 136 głosów na tyle osób na forum.
Dzięki za głosy na mój temat i gratulacje dla zwycięzcy/ów
Bartg napisał(a):Pojawią się artykuły na stronie, konkurs nabierze prestiżu![]()
mam nadzieje, ze niebawem prestiz tego konkursu zostanie zauwazonu i doceniony
Arkana , Renault , Mii
NIEBO! napisał(a):100 postów zrobić przymusowe głosowanie?
i może jeszcze kary cielesne do tego?

NIEBO! napisał(a):Eeeeeh sam nie wiem co tu zrobić żeby więcej użytkowników głosowało – już nie wspomnę o czynnym udziale.
jedyną normalną formą jest reklama w postaci informacji na stronie i PW. a reszta już zależy od ludzi, nie wolno nikogo zmuszać żeby oddał głos.
Lubisz to?Radex napisał(a):i może jeszcze kary cielesne do tego?![]()

No myślę, że jest to jakieś rozwiązanie. Czekam w takim razie na PW z kolejnym konkursemtomek-waw napisał(a):Masowe PW z linkiem do tematu.
Była skośnooka:
Koledzy, swoje upodobania prosze wymieniac na PW 
co do konkursow, to nie popadajmy w skrajnosci... to ma byc swietna zabawa, a nie smutny obowiazek...
Dla wyjasnienia niewtajemniczonym...
1. Jak juz o tym napisalem wczesniej... jest specjalny watek "konkursy 2013" I jest on podwieszany globalnie (widoczny we wszystkich dzialach) w momencie braku aktywnych konkursow... poza tym czasem jest widoczny w dziale informacje I spolecznosc...
2. Kazdy uzytkownik powinien byc zapisany do listy mailowej... klub wysyla biuletyn z takimi i innymi informacjami...
3. To jest nasza, wszystkich uzytkownikow, sprawa o dodatkowe naglosnienie sprawy... czasem nawet zachecenie znajomych na PW, bo moze nie wierza w siebie lub sie wstydza...
Reasumujsc, jestem zdania, ze ze strony informacyjnej zostalo wszystko wykonane... tak jak byc wykonane powinno... reszta czynnikow potrzebuje czasu, aby przynioslo efekty...
Mam nadzieje, ze nie potrwa to dlugo
I bedziemy sie licznie bawic w nadchodzacych konkursach
tapatalk 2
co do konkursow, to nie popadajmy w skrajnosci... to ma byc swietna zabawa, a nie smutny obowiazek...
Dla wyjasnienia niewtajemniczonym...
1. Jak juz o tym napisalem wczesniej... jest specjalny watek "konkursy 2013" I jest on podwieszany globalnie (widoczny we wszystkich dzialach) w momencie braku aktywnych konkursow... poza tym czasem jest widoczny w dziale informacje I spolecznosc...
2. Kazdy uzytkownik powinien byc zapisany do listy mailowej... klub wysyla biuletyn z takimi i innymi informacjami...
3. To jest nasza, wszystkich uzytkownikow, sprawa o dodatkowe naglosnienie sprawy... czasem nawet zachecenie znajomych na PW, bo moze nie wierza w siebie lub sie wstydza...
Reasumujsc, jestem zdania, ze ze strony informacyjnej zostalo wszystko wykonane... tak jak byc wykonane powinno... reszta czynnikow potrzebuje czasu, aby przynioslo efekty...
Mam nadzieje, ze nie potrwa to dlugo
I bedziemy sie licznie bawic w nadchodzacych konkursach
tapatalk 2
Arkana , Renault , Mii
Tzw. pasożyty – nic od siebie (nikogo nie obrażając) ... ale "ludzi dobrej woli jest więcej i mocno wierzę w to..."
...gdyby nie reszta społeczności nie mieliby na kim żerować, więc jest i jasna strona mocy
Wojtek, Radex i tomek-waw mają rację – nie sposób się z nimi nie zgodzić.. trzeba tylko czekać, aż zasadzone ziarko rywalizacji bardziej wykiełkuje i zainteresowanie konkursami wzrośnie
Wojtek, Radex i tomek-waw mają rację – nie sposób się z nimi nie zgodzić.. trzeba tylko czekać, aż zasadzone ziarko rywalizacji bardziej wykiełkuje i zainteresowanie konkursami wzrośnie
Była skośnooka:
Konkursy na "fajsie" też powinny być obwieszczane.
-
KMBak napisał(a):Konkursy na "fajsie" też powinny być obwieszczane.
hehehe...
czy wy wogole przegladacie Facebook'a?
jezeli nie, to polecam cofnac sie w czasie do 6 lutego tego roku i przeczytac... ogloszenie o konkursach

dla niewtajemniczonych...
jest tam takze link (wspomniany przeze mnie dzisiaj) do watku "konkursy 2013"
NIEBO! napisał(a):"ludzi dobrej woli jest więcej i mocno wierzę w to..."![]()
tylko musimy przelamac ta bariere i zachecic ich do czynnego zycia w naszej spolecznisci
Arkana , Renault , Mii
Wojtek napisał(a):jezeli nie, to polecam cofnac sie w czasie do 6 lutego tego roku i przeczytac... ogloszenie o konkursach
Widziałem, czytałem, pamiętam, biorę udział, bo zależy mi na moim samochodzie i społeczności, do której dzięki temu należę.
Ale o starcie poszczególnych konkursach, starcie ankiety – CISZA... O wynikach? Też. A tam powinno być wyklikane kto z czym wygrał, ludzie by udostępniali, bo poziom niektórych prac jest bardzo wysoki... To mogłoby zachęcić innych do udziału, a może w ogóle do zarejestrowania się na forum (bądź aktywności)...
A śmiem sądzić, że niektórzy częściej zaglądają tam niż wchodzą na forum... Skoro orędujesz za zwiększeniem popularności – podpowiadam co powinno być zrobione, bo mogłoby pomóc.
-