WROCŁAW – spot w sobota 26.08.2023 godz. 18:00 parking CH BOREK
otiks napisał(a):Dzięki za spotkanko, miło było poznać a także spotkać choć jednego z dawnej ekipy
chciałem byc ale za daleko mieszkam
- Od: 13 kwi 2008, 14:56
- Auto: Ford Mondeo MkII Kombi 1.9 TD Ghia 2000r.
mundek84 napisał(a):otiks napisał(a):Dzięki za spotkanko, miło było poznać a także spotkać choć jednego z dawnej ekipy
No jak Ci się zachciało nadmorskim jodem oddychać to straciłeś okazję na spędzanie czasu pod mostem

otiks napisał(a):mundek84 napisał(a):otiks napisał(a):Dzięki za spotkanko, miło było poznać a także spotkać choć jednego z dawnej ekipy
No jak Ci się zachciało nadmorskim jodem oddychać to straciłeś okazję na spędzanie czasu pod mostem
się nie chciało tylko sprawy zawodowe mnie wygnały do Słupska z narzeczoną
- Od: 13 kwi 2008, 14:56
- Auto: Ford Mondeo MkII Kombi 1.9 TD Ghia 2000r.
otiks nie przesadzaj
do klubu tetryka to chyba osoby po 70 chodzą 
Ponoć mamy tyle lat na ile się czujemy
Wczoraj jak myślałam o klubie z koleżankami miałam 19 ale po pobudce, którą młoda mi zrobiła mam 45 
Dopisano 21 kwi 2013, 00:56:
Powinniśmy stworzyć temat : polecane i niepolecane kluby dolnego śląska. Nie polecam honey bunny we Wrocławiu.
Jakaś tragedia :/
Pojechała o 10 jest przed 1 a ja już w domu! Syf
Ponoć mamy tyle lat na ile się czujemy
Dopisano 21 kwi 2013, 00:56:
Powinniśmy stworzyć temat : polecane i niepolecane kluby dolnego śląska. Nie polecam honey bunny we Wrocławiu.
Jakaś tragedia :/
Pojechała o 10 jest przed 1 a ja już w domu! Syf
aneta.f super pomysł z lista klubów, może z rankingu się coś wyłoni i kiedyś zrobimy spotkanie ale nie pod mostem.....będziesz miała raj....nasz klub to praktycznie same chłopy 
Zostawiłem auto w domu...
- Od: 29 kwi 2011, 18:15
- Auto: Mazda 323f 97r 1.5
C co to za romanse na forum – nie abym był zazdrosny ale ...... trochę
!
Organizujemy wyjazd na zlot w sobotę z rańca czy każdy jedzie sam ?
Ja planuję wyjechać koło 5 rano w sobotę. z Google wychodzi 2,30 h i około 160 km.
Ktos się podłącza lub ma inna propozycję ?

Ja planuję wyjechać koło 5 rano w sobotę. z Google wychodzi 2,30 h i około 160 km.
VW Passat B8 2.0 TDI -190 KM DSG
DARO MAZDA 323 napisał(a):C co to za romanse na forum – nie abym był zazdrosny ale ...... trochę!
Romans
I otiks ma swoją rodzinę i ja mam swoją więc po co komplikować życie.
Przyjedź następnym razem na spota skoro takie insynuacje wychodzą.
I jeśli kiedykolwiek przyszło by mi w życiu do głowy, że czas na romans bym się bardzo z tym kryła.
DARO MAZDA 323 napisał(a):C co to za romanse na forum – nie abym był zazdrosny ale ...... trochę!
Ja też się wybieram i już wcześniej pytałem kto jedzie ale jakoś nikt się nie zgłosił. Rozpoczęcie jest 9-9:30 więc spokojnie 6:30 start z WRO, bo potem kiblowanie pod bramą mi się nie widzi.