Mazda6 (GG / GY) – Szybkie pytania – WAŻNA INFORMACJA, STR.313
Nie wiem jak w sedan/hatchback, ale kombiaka zamkniesz całego bez AQ 
Z tyłu w osłonie bagażnika nad zamkiem, na środku jest taka czarna okrągła zaślepka. Trzeba ją przekręcić, wyjąć, a w środku jest takie ucho. Trzeba je przesunąć w jakąś stronę (nie pamiętam którą) i po prostu zamknąć klapę. Bagażnik zamknięty
Z tyłu w osłonie bagażnika nad zamkiem, na środku jest taka czarna okrągła zaślepka. Trzeba ją przekręcić, wyjąć, a w środku jest takie ucho. Trzeba je przesunąć w jakąś stronę (nie pamiętam którą) i po prostu zamknąć klapę. Bagażnik zamknięty

Witam !
Po sprawdzeniu pięciu stron nie znalazłem więc pytam !
Czy ktoś już zdemontował listwy na drzwiach ? Bądź orientuje się czy są one na śruby / klej ?
Po sprawdzeniu pięciu stron nie znalazłem więc pytam !
Czy ktoś już zdemontował listwy na drzwiach ? Bądź orientuje się czy są one na śruby / klej ?
Jesteśmy stworzeni z tej samej materii co marzenia...
- Od: 29 kwi 2012, 15:38
- Auto: Mazda 6 GG 1.8l 119KM 2003r
Garro napisał(a):Po sprawdzeniu pięciu stron nie znalazłem więc pytam !
chodziło mi raczej o to, że skoro jest już dokłądnie wątek, o który Ci chodzi, to powinieneś raczej tam kontynuować
dobrzyn22 napisał(a):Garro napisał(a):Po sprawdzeniu pięciu stron nie znalazłem więc pytam !
chodziło mi raczej o to, że skoro jest już dokłądnie wątek, o który Ci chodzi, to powinieneś raczej tam kontynuować
Chyba odpowiedz do pytania micka?
@bieski: dzięki
Jesteśmy stworzeni z tej samej materii co marzenia...
- Od: 29 kwi 2012, 15:38
- Auto: Mazda 6 GG 1.8l 119KM 2003r
Witam,
Panowie, polecicie kogoś dobrego a zarazem taniego do wymiany rozrządu w 6 diesel w Warszawie?
Panowie, polecicie kogoś dobrego a zarazem taniego do wymiany rozrządu w 6 diesel w Warszawie?
- Od: 22 sty 2013, 15:42
- Auto: Mazda 6
2003r
CITD 2.0
Garro napisał(a):Chyba odpowiedz do pytania micka?
oczywiście – poszło zbyt szybko
Dopisano 17 kwietnia 2013, o 15:15:
zielony700 napisał(a):polecicie kogoś dobrego a zarazem taniego do wymiany rozrządu w 6 diesel w Warszawie?
viewtopic.php?f=69&t=91312&view=unread#unread
Panowie
Czy mogę w swojej madzi użyć ten olej:
Fuchs TITAN SUPERSYN 5W-40 High Performance, Specifications/Approvals ACEA A3/B4 API SM/CF?
Pytam bo jest w dobrej cenie i mam ochotę się skusić. Do tej pory lałem Motul x-cess 5w-30. Można przejść na 5w-40?
Samochód z LPG, 165tyś przebiegu.
Dzięki za pomoc
Czy mogę w swojej madzi użyć ten olej:
Fuchs TITAN SUPERSYN 5W-40 High Performance, Specifications/Approvals ACEA A3/B4 API SM/CF?
Pytam bo jest w dobrej cenie i mam ochotę się skusić. Do tej pory lałem Motul x-cess 5w-30. Można przejść na 5w-40?
Samochód z LPG, 165tyś przebiegu.
Dzięki za pomoc
- Od: 27 mar 2011, 13:28
- Auto: Mazda 6 TS 2.0 Pb [141] '05 Hatchback
Zerknij co poleca Fuchs do twojego auta http://www.fuchs-oil.pl/akademia-fuchsa ... -olej.html
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Grucha
Dzięki za odpowiedź.. Wiem, sprawdziłem już wcześniej, ale to co poleca strona fuchsa jest w cenie mojego Motula.
Pytanie brzmi czy mogę zalać 5w-40 (dobra cena) i czy mogę później ewentualnie przejść z powrotem na 5w-40?
BTW strona opieoils poleca do mojej mazdy ten właśnie Fuchs
Pytanie brzmi czy mogę zalać 5w-40 (dobra cena) i czy mogę później ewentualnie przejść z powrotem na 5w-40?
BTW strona opieoils poleca do mojej mazdy ten właśnie Fuchs
- Od: 27 mar 2011, 13:28
- Auto: Mazda 6 TS 2.0 Pb [141] '05 Hatchback
Hej,
Panowie, włączałem ręcznie światło w podsufitce i nagle przestało świecić. Jak puknę lekko w obudowę coś dzwoni. Jak wciskam guziki to lampki świecą. Co nabroiłem? Przypuszczam, ze wylącznik, ale chcę się upewnić zanim rozbiorę.
P.S Jestem wstanie to naprawić czy potrzebny będzie nowy?
Panowie, włączałem ręcznie światło w podsufitce i nagle przestało świecić. Jak puknę lekko w obudowę coś dzwoni. Jak wciskam guziki to lampki świecą. Co nabroiłem? Przypuszczam, ze wylącznik, ale chcę się upewnić zanim rozbiorę.
P.S Jestem wstanie to naprawić czy potrzebny będzie nowy?
- Od: 20 gru 2012, 22:43
- Auto: Ma być MADZIA6
09.04.13 JEST MADZIA6
sedan 1.8 120KM '07