Tutaj się witamy
Witam! Nazywam się Mateusz i jestem z Poznania. Od maja 2012 posiadam MX-5 i dotychczas byłem aktywnym użytkownikiem MX-5 Klub Polska ale trzeba rozszerzać horyzonty
Pozdrawiam!

-
matusz
Witam Wszystkich forumowiczów jestem z Żor woj śląskie . Od kliku dni jestem posiadaczem pięknej Srebrnej "Madzi 6". Szukam ludzi z okolic mojego miasta bo mam kilka pytań dotyczących samochodu
Pozdrawiam 
- Od: 11 kwi 2013, 20:00
- Auto: Mazda 6
1,8 120km
170tys
Bosse Sound :)
Witam,
Posiadam Mazde 626 kOMBI '97 ( ale w starej budzie ) GV – jestem tutaj nowa
Posiadam Mazde 626 kOMBI '97 ( ale w starej budzie ) GV – jestem tutaj nowa
-
IngaJabłonna
Witam wszystkich,
jestem z woj. podkarpackiego, obecnie czekam na odbiór Mazdy 6
pozdrawiam
jestem z woj. podkarpackiego, obecnie czekam na odbiór Mazdy 6
pozdrawiam
-
oliwka
Witam wszystkich
Jako że nadchodzi kres długich (23 ) lat naszego golfika rozpoczynam poszukiwania Mazdy 5
do wożenia siebie i swojej rodzinki.
Pozdrawiam wszystkich liczę na wyrozumiałość i pomoc w poszukiwaniach a jak się uda zakup to i w eksploatacji mazdy.
Jako że nadchodzi kres długich (23 ) lat naszego golfika rozpoczynam poszukiwania Mazdy 5
do wożenia siebie i swojej rodzinki.
Pozdrawiam wszystkich liczę na wyrozumiałość i pomoc w poszukiwaniach a jak się uda zakup to i w eksploatacji mazdy.
- Od: 12 kwi 2013, 17:58
- Auto: Mazda 5 MZR-CD
143 KM 2007r.
Witam!
Mam na imię Jan mieszkam w poznaniu, od niedawno posiadam mazdę 323f ba 1.5 95 rok!
Słyszałem, o spotkaniach w grupie wielkopolska na pewno na którymś się pojawię!
Pozdrawiam
Mam na imię Jan mieszkam w poznaniu, od niedawno posiadam mazdę 323f ba 1.5 95 rok!
Słyszałem, o spotkaniach w grupie wielkopolska na pewno na którymś się pojawię!
Pozdrawiam
-
hugo_boss
Witam jestem Paweł z podlaskiego mazdy 626 2.5 już nie mam niestety, w planach MX-3 1.8 v6 ale czy 24v to się okaże bo ciężko to trafić w dobrym stanie i fundusz chwilowo nie pozwala
-
marioo275
Witam wszystkich serdecznie, miło mi jest dołączyć do grona właścicieli samochodu marki mazda, od niedawna jestem posiadaczem autka mazda 6 II , czy szczęśliwym ? czas pokaże i dlatego też tu jestem, by prosić was o pomoc i dobre rady jak poprawnie zadbać o mazdeczkę 
-
fargo76
Witam wszystkich jestem Kuba z Kobyłki pod W-wy jestem posiadaczem Mazdy 6 Sport Exclusive od pól roku pozdrawiam wszystkich............
-
kuba1982
Jestem Dawid i witam wszystkich na forum. Powożę Mazdą 6 GH kombi SL 2.2 185 KM z 2009 roku, którą zakupiłem niecały miesiąc temu. Jest to moja pierwsza mazda więc raczej będę zanudzał pytaniami
. Pozdrawiam i szerokości/bezawaryjności.
Jak nie ma polskich znaków to sorry ale pisze ze srajtfona Szajsunga... Amen