Zapraszamy do dyskusji o zlocie ...
sewa napisał(a):Buczosy się przebudziły ze snu zimowego
o zlocie myślałem dużo wcześniej, z tym że akurat na ten weekend planowałem dłuższy wypoczynek poza PL, który niestety raczej nie wypali, i zostaje mi zlot... wchodzę w wątek a tu nie ma miejsc noclegowych
Pytanie co w przypadku gdy ktoś z zapisanych nie zapłaci np do 19-20 kwietnia czy jest skreślany czy jest jakiś margines tolerancji
sewa napisał(a):Napalaj się – uda się( mam nadzieję
)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
sewa napisał(a):Napalaj się – uda się( mam nadzieję
)
Josh napisał(a):WLKP czeka
Ja już jestem rozpalony
mily200 napisał(a):Tak patrzyłem na ludzi zapisujących się i nie widziałem żadnej 3 z 2.0
a jak przyjedziesz będę miał się z kim gonić
obawiam się, że mój występ na ćwiartkę (jak przyjadę) będzie bardziej dla przejechania się, mam problemy z przepływomierzem i dolotem, pomiędzy 6-7 tys obrotów daje złe daje odczyty i silnik przerywa, raczej nie zdążę tego zrobić :/
Ravo chciałbym psa zabrac na zlot czy będzie jakiś problem przy noclegu w ośrodku?
Gdy ci smutno, gdy ci źle, odpal Vałke przejedź się
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
15,95 – Kąkolewo 14'
-
Cierpliwy
- Od: 25 kwi 2008, 18:29
- Auto: silniki rzędowe są nudne
Mazda 323F BA KL 94'
Witam.
Mam pytanie co do formularza zgłoszeniowego na konkurencje.
Aktualnie nie wiem czy sie wyrobie/zdąże uszykować tj zarejestrować ta Mazde która bym chciał najbardziej przyjechać. Mam tez xedosa 9 i nie wiem czy wpisać lepiej xedosa i czy później nie bedzie problemu jak sie okaże że mam jednak inna Mazde?
Pozdrawiam!
Mam pytanie co do formularza zgłoszeniowego na konkurencje.
Aktualnie nie wiem czy sie wyrobie/zdąże uszykować tj zarejestrować ta Mazde która bym chciał najbardziej przyjechać. Mam tez xedosa 9 i nie wiem czy wpisać lepiej xedosa i czy później nie bedzie problemu jak sie okaże że mam jednak inna Mazde?
Pozdrawiam!
Zoom-Zoom!
Faja ja kiedyś wysłałem w zgłoszeniu eFke a przyjechałem MX-6
wiec moim zdaniem nie ma problemu.
Tylko uprzedź (dzień dwa) przed zlotem że będziesz inną furą, Wypełnij nowy regulamin ze zmianą Fury i przywieź na lotnisko i będzie malinka
(a jak zarząd się będzie burzył to odnajdź mnie i im to wytłumaczymy
najniższy na lotnisku w białych okularach przeciwsłonecznych to ja
)
Tylko uprzedź (dzień dwa) przed zlotem że będziesz inną furą, Wypełnij nowy regulamin ze zmianą Fury i przywieź na lotnisko i będzie malinka
Dodzwoniłem się do ośrodka co do psa
Nie ma problemu tylko trzeba mieć przy sobie aktualną książeczkę szczepień oraz legowisko, no i wiadomo że trzeba po nim sprzątnąć
Myślę że ta informacja się komuś przyda gdyby chciał zabrać zwierzaka
Nie ma problemu tylko trzeba mieć przy sobie aktualną książeczkę szczepień oraz legowisko, no i wiadomo że trzeba po nim sprzątnąć
Gdy ci smutno, gdy ci źle, odpal Vałke przejedź się
15,95 – Kąkolewo 14'
15,95 – Kąkolewo 14'
-
Cierpliwy
- Od: 25 kwi 2008, 18:29
- Auto: silniki rzędowe są nudne
Mazda 323F BA KL 94'
Majki88 napisał(a):Dodzwoniłem się do ośrodka co do psa
A jaki pies?
Bartosz_Mx6 napisał(a):Majki88 napisał(a):Dodzwoniłem się do ośrodka co do psa
A jaki pies?
Policjantów nam tam nie potrzeba
Buczosy zapraszamy domek 32
Będzie Melanż:D