arturro400 napisał(a):zrobiłem już 500 km na pasku dayco hct ale jezdze z duszą na ramieniu no kiedy w końcu pęknie nie moge sie doczekać
Z każdym kilometrem jesteś coraz bliżej
Widzę, że wróciłeś do "oryginalnego" silnika
www.mazdaspeed.pl
arturro400 napisał(a):zrobiłem już 500 km na pasku dayco hct ale jezdze z duszą na ramieniu no kiedy w końcu pęknie nie moge sie doczekać
arturro400 napisał(a): a więc firma dayco produkuje dla mazdy orginalne paski rozrządu ze znaczkiem mazda równierz dayco wykonuje orginały dla vw i całego koncernu,
arturro400 napisał(a): zakładając pasek dayco zakładamy tak naprawde pasek który w orginale jest produkowany na tej samej taśmie produkcyjnej
wilkxt napisał(a):w tej chwili oryginały dla mazdy robi gates powergrip
ale robi je cały czas w tej samej japońskiej fabryce w tej samej technologii, gdyby te paski robił strikte gates to na pewno nie był by tej samej jakości/wytrzymałości co unitawilkxt napisał(a):skoro unita to teraz gates to robi je gates
alk80 napisał(a):wilkxt napisał(a):gdyby te paski robił strikte gates to na pewno nie był by tej samej jakości/wytrzymałości co unita
arturro400 napisał(a):to jeżeli są osoby które wiedzą lepiej to prosze napiszczie mi co mazda produkuje dla toyoty pozdrawiam i czekam,
bieski napisał(a):Oryginalny rozrząd dla Mazdy produkowany jest przez Unitte
bieski napisał(a): Oczywiście że chodziło mi o pasek.
dopiero będzie produkować, artukuł z pierwszej strony MS –> Mazda wyprodukuje samochody dla Toyotyarturro400 napisał(a):to jeżeli są osoby które wiedzą lepiej to prosze napiszczie mi co mazda produkuje dla toyoty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości