alk80 napisał(a):Jaksa kiedyś pisał że zamienniki wymiękają
racja też czytałem temat że zamienniki lubią dać ciała. obstawiam koło pompy wody. Oby nic poważnego się nie stało.
www.mazdaspeed.pl
alk80 napisał(a):Jaksa kiedyś pisał że zamienniki wymiękają
Wenega napisał(a):a mi dzi spo 20tyś km pierdyknął rozrząd (orginał mazdy +pompa wody GMB).. z tego co widzę odchylając osłonę, pasek jest cały tylko luxny całkowicie.. ciekawe co/kto zwinił i jakie szkody w silniku![]()
![]()
Wenega napisał(a):mechanior udźwignął temat i pokrywa wszelkie koszty, których już jest na jakieś 3500zł..
Neonixos666 napisał(a):dobrze świadczy o warsztacie.
widocznie warsztat ma ubezpieczenie, czyli inteligentny właścicielNeonixos666 napisał(a):myli się każdy ale nie każdy przyznaje się do tego, dobrze świadczy o warsztacie.
Riki napisał(a):Neonixos666 napisał(a):dobrze świadczy o warsztacie.
Dokładnie.
Cena tej śruby jest tak śmiesznie niska, że chyba warto ja wymieniać profilaktycznie, DiTD to nie CiTD – większy przebieg więc kilka razy była "ruszana" koszt to całe 20PLN.
Od napinacza jest droższa ale tragedii też nie ma – 69PLN.
alk80 napisał(a):widocznie warsztat ma ubezpieczenie, czyli inteligentny właścicielNeonixos666 napisał(a):myli się każdy ale nie każdy przyznaje się do tego, dobrze świadczy o warsztacie.
byle się wszystko dobrze skończyło i Mazda była na chodzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość