powiem szczerze że nad znaczkiem mazdy to się jeszcze zastanawiam, ale ta grafika z klapy z pewnością zniknie, nawet dzisiaj miałem się tym zająć ale jak widać na zdjęciach zaczął padać deszcz
Witam wszystkich Bieski autko super podobają mi sie felgi i ten fanjny grill a propos gdzie można taki kupić i czy bedzie pasowac do Madzi 6 przed liftem ,bo ja zaczynam coś upiekszac swoje autko Pozdrawiam
Przepiękne progi. Niestety pisałem już do laren-tuning i tego modelu nie mają w sprzedaży. Jeśli ktoś wie czyjego projektu (którego tunera) są te progi i gdzie to kupić to niech koniecznie da znać! P.S. Przez chwile myślałem, że to od MPSa ale jednak nie. Te są bardziej subtelne i wyrafinowane.
Wiadomo już czy istnieją zamienniki lamp do 6 Kombi (GY)? Oraz czy istnieje w jakimś sklepie w Polsce grill taki fajny cały czarny jak był wspominany we wcześniejszych postach?
ciężko dostać jakiekolwiek lampy z homologacją, a do kombi ciężko dostać nawet bez homologacji. W jakimś sklepie w Polsce – trzeba szukać ale ciężko może być
czy ktoś może kojarzy co to za wydech możę być: ciekawi mnie bardzo, bo w tym samym pakiecie wyszedł ładnie bez żagowania zderzaka więc sam sposób montażu też by mnie interesował.
wydech jest napewno standardowy.. a wersje 2.0 i 2.3 benz. nie musza miec zagowanego zderzaka zeby załozyc koncówke.. wlasnie sam takie zakupilem do swojej mazdy 2.0 .. przyjdzie czas dodam zdjecia i opisze ale narazie Mazda u lakiernika... /kosmetyka:)/ Dla zainteresowanych dodam ze zakupilem koncówki o oznaczeniu GR6A-V4-260. dosyc ciezko je dostac.. kupilem je w dwoch odrebnych salonach mazdy
gratulować ja jeśli już kiedykolwiek bym się na kominy skusił, to raczej całościowo, a nie tylko końcówki. czekam na info od ciebie bo ja zawsze jak patrze u siebie na wydech pod pakietem, to nihuhu nie widzę tam opcji założenia dobrej pierdziawki bez dłubania niestety.
no masz racje moj bład .. ja mam wersje bez pakietu wiec nie ma problemu z koncówkami.. ale wiem ze w opisie gdy kupowalem te koncówki napisane bylo ze pasuja do zderzaków standard i Aero... tak ze sam nie wiem..
ciężko powiedzieć, nie wiadomo jak z mocowaniami. Poczekaj aż bieski się pojawi, to pewnie rzeknie jakieś rozsądne słowo w tej materii. Nie myślałeś, żeby oprócz zderzaków dołożyć też jakieś progi? Pomysł bardzo ciekawy, ale jakiś niepełny bez progów