Tutaj się witamy
Witam z Rzeszowa.
Zanabyłem Mazdę 6 2.0, ale instrukcja po jeniecku
, więc pewnie będę sporo pytał.
Pozdrowienia
Zanabyłem Mazdę 6 2.0, ale instrukcja po jeniecku
Pozdrowienia
-
marketleader
cześć.
W stałem się posiadaczem 323 BJ w sedanie 2.0 DiTD w kolorze British Racing Green ;–)
Jak na razie (po dwóch tygodniach użytkowania) odczucia co do autka mam nieco mieszane, ale cóż... zobaczymy co będzie dalej.
Pozdrawiam
Piotrek
Wawa
W stałem się posiadaczem 323 BJ w sedanie 2.0 DiTD w kolorze British Racing Green ;–)
Jak na razie (po dwóch tygodniach użytkowania) odczucia co do autka mam nieco mieszane, ale cóż... zobaczymy co będzie dalej.
Pozdrawiam
Piotrek
Wawa
-
Piotr_
witam jestem szczesliwym posiadaczem mazdy 323f silniczek 1,5 16v BA
- Od: 6 kwi 2013, 19:40
- Auto: Mazda 323F silnik 1.5 16v BA
siema Tomek z Olsztyna witam serdcznie
- Od: 7 kwi 2013, 12:37
- Auto: mazda 6 diesel 136km 2004r
Witam wszystkich
Daniel z Katowic i szczęśliwy posiadacz Premacy od 14.02.2013r. (przesiadka z vw polo classic)
Pierwsze spostrzeżenia: plastiki skrzypią w zimę, po rozgrzaniu wewnątrz wszystko milknie... ale mimo to jestem bardzo zadowolony
Daniel z Katowic i szczęśliwy posiadacz Premacy od 14.02.2013r. (przesiadka z vw polo classic)
Pierwsze spostrzeżenia: plastiki skrzypią w zimę, po rozgrzaniu wewnątrz wszystko milknie... ale mimo to jestem bardzo zadowolony
-
daniello001
Witam wszystkich od niedawna jestem właścicielem MAZDY 6 GH 1.8 benzyna 120 KM
- Od: 4 mar 2013, 16:10
- Auto: Mazda 6 1.8 benzyna 120 KM z 2008
Witam!
Mam na imię Tomek. Bardziej znany jako DEXTER
Jestem szczęśliwym posiadaczem MX-5 od 2011 roku i również od wtedy aktywnym userem MX-5 klubu.
Poznańscy reprezentanci MS kilka razy próbowali mnie werbować i w końcu się udało (pozdrawiam posiadacza obecnego i byłego czerwonej 323F z 2,5 V6
)
Jeszcze raz witam i pozdrawiam!
DEX
Mam na imię Tomek. Bardziej znany jako DEXTER
Jestem szczęśliwym posiadaczem MX-5 od 2011 roku i również od wtedy aktywnym userem MX-5 klubu.
Poznańscy reprezentanci MS kilka razy próbowali mnie werbować i w końcu się udało (pozdrawiam posiadacza obecnego i byłego czerwonej 323F z 2,5 V6
Jeszcze raz witam i pozdrawiam!
DEX
"Im wolniej jedziesz, tym dłużej cię widzą... " ;)
Poznański Mice Killah

Poznański Mice Killah

- Od: 9 kwi 2013, 21:29
- Auto: Mazda MX-5
Witam wszystkich!
Na razie jeżdżę Fiatem Bravo 2008, ale lada dzień wybieram się zamówić nowiutką M6 GJ, więc gdzieś we wrześniu pewnie się przesiądę
Pozdrawiam serdecznie
Artur z Włocławka
Na razie jeżdżę Fiatem Bravo 2008, ale lada dzień wybieram się zamówić nowiutką M6 GJ, więc gdzieś we wrześniu pewnie się przesiądę
Pozdrawiam serdecznie
Artur z Włocławka
Ostatnio edytowano 10 kwi 2013, 19:01 przez amode, łącznie edytowano 1 raz
-
amode
Witam serdecznie.
Jestem nowy i zarejestrowałem się na forum ponieważ szukam Mazdy 3 MPS (09-11). Mam nadzieje ze znajde autko odpowiednie w idealnym stanie, a potem je przedstawie.
Jestem nowy i zarejestrowałem się na forum ponieważ szukam Mazdy 3 MPS (09-11). Mam nadzieje ze znajde autko odpowiednie w idealnym stanie, a potem je przedstawie.
-
Alan22