Mazda 323C BA B3 '95
No miazdzy wygladem teraz:) dobre kolo i auto odrazu ladniejsze:) Tylko jedno mi sie nie podoba, silnik by sie wiekszy przydal:D A felgami nie tylko ty zawaliles
A jeszcze co masz na nakretki?
- Od: 8 mar 2010, 19:20
- Auto: Mazda BA 323f 97' Z5 PB+LPG
Ford Focus 11' 1.6 tdci Titanium
jarsoN napisał(a):Teraz ambery daj, będzie idealnie. Zdejmuj tego stickera z przedniego zderzaka, chyba nike czy cuś
Taa stickera wyrzuce a ambery wjadą niedługo
arafal21 napisał(a):No miazdzy wygladem teraz:) dobre kolo i auto odrazu ladniejsze:) Tylko jedno mi sie nie podoba, silnik by sie wiekszy przydal:D A felgami nie tylko ty zawalilesA jeszcze co masz na nakretki?
Z tym silnikiem to fakt...

- Od: 29 lis 2012, 19:57
- Auto: Mazda 323c BA / 1,3 / 1995
Honda Civic EJ9/ 1.4 / 1998
Tak dokładnie 
Ktoś mi podpowie jak sprawdzić alternator? Odpalić auto i zdjąć -nusową kleme z akumulatora? Coś takiego słyszałem, że jak auto nie zgaśnie to znaczy, że alternator jest okej.
Ktoś mi podpowie jak sprawdzić alternator? Odpalić auto i zdjąć -nusową kleme z akumulatora? Coś takiego słyszałem, że jak auto nie zgaśnie to znaczy, że alternator jest okej.

Ja osobiście niewiem, ale pamiętaj że jak odepniesz kleme to elektryka zamknie wszystkie drzwi, więc nie zostaw kluczyków w stacycje 
Jeżeli masz oczywiście centralny zameczek ..
Dopisano 30 mar 2013, 23:42:
Pytanko, wiem że późny zapłon
Masz lekko nadpęknięty przedni zderzak na samym środku tuż pod znaczkiem Mazdy ?

Jeżeli masz oczywiście centralny zameczek ..
Dopisano 30 mar 2013, 23:42:
Pytanko, wiem że późny zapłon
Masz lekko nadpęknięty przedni zderzak na samym środku tuż pod znaczkiem Mazdy ?

- Od: 27 mar 2013, 00:51
- Auto: Mazda 323C 1.5 DOHC 16V
ja mam mazde z 95 roku i nie mam pękniętego zderzaka pod znaczkiem, ale mam inne miejsce popękane po robieniu blacharki
i jak bedzie ciepło se bede to znowu poprawiał 
Fajnie się prezentuje na tych felgach 
- Od: 22 paź 2010, 16:01
- Auto: Mazda 323 C 1,5 '96r
Hmm trzeba by sie zastanwic nad takimi nakretami, choc mam ori
ktore mozna pomalowac choc pewnie mija sie to z celem, farba pewnie bedzie schodzi albo odpryskiach. stowka nie zajac, a zawsze jakas luzna sie znajdzie na takie male dodatki 
- Od: 8 mar 2010, 19:20
- Auto: Mazda BA 323f 97' Z5 PB+LPG
Ford Focus 11' 1.6 tdci Titanium
arafal21 napisał(a):Hmm trzeba by sie zastanwic nad takimi nakretami, choc mam oriktore mozna pomalowac choc pewnie mija sie to z celem, farba pewnie bedzie schodzi albo odpryskiach. stowka nie zajac, a zawsze jakas luzna sie znajdzie na takie male dodatki
Wiesz co, niby tylko nakrętki a bardzo miłe dla oka. I od początku jak się dowiedziałem, że felgi bez dekli to stwierdziłem, że takie nakrętki będą ideolo

Problem z NIEkręceniem rozwiązany. Wymieniłem rozrusznik ( dwa podejścia i sporo nerwów oraz czasu ) kręci jak nówka sztuka z salonu. Satysfakcja ogromna
Do tego pogoda pozwoliła w końcu wykrzesać więcej z tych moich 75 koników i sprawdzić opony
Ogólnie jest kocur! Teraz chyba czas na ambery
Kilka zdjęć

I ostatnio wyjąłem koło zapasowe zobaczyć co sie tam dzieje to sie przeraziłem. Wyczyszczona rdza, załatane dziury i zabezpieczone już na zdjęciu.

Do tego pogoda pozwoliła w końcu wykrzesać więcej z tych moich 75 koników i sprawdzić opony
Ogólnie jest kocur! Teraz chyba czas na ambery
Kilka zdjęć

I ostatnio wyjąłem koło zapasowe zobaczyć co sie tam dzieje to sie przeraziłem. Wyczyszczona rdza, załatane dziury i zabezpieczone już na zdjęciu.

teraz madzi wygląda mega. Nie wiem czy nie najlepiej w regionie 
Co do spota to bardzo chętnie bo się zbieramy i zebrć nie możemy.
jak spot w Olsztynie to może być w środę. Mam wtedy wolne. Napisz mi esa kiedy Tobie pasuję
jak spot w Olsztynie to może być w środę. Mam wtedy wolne. Napisz mi esa kiedy Tobie pasuję
Moje autko : http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=135174

caroleck napisał(a):teraz madzi wygląda mega. Nie wiem czy nie najlepiej w regionie
Dzięki

W środe mi pasuje najlepiej chyba
Btw. Ktoś sie orientuje czy w tym moim 1.3 sonda lambda może mieć duże znaczenie w spalaniu? I czy może powodować dymienie + mocno nieprzyjemny, gryzący zapach spalin? Musze sprawdzic czy w ogole mam kata...