World of Tanks
XED napisał(a):Od lewej.
Odznaka mistrz. Klasy 1
Medal kaya 3 klasy
Medal de langlada
Specjalista
Obrońca
Snajper
za robotę się lepiej weź
-
Fasola
Widziałem ten błysk w oku jak u mnie grałeśXED napisał(a):Coraz bardziej podoba mi się ta gierka![]()
-
Pawciu
http://www.youtube.com/watch?v=QDE1SxGmqtQ
a powiedzcie co to za maszyna?widzialem jak rozprawia sie z ISem,dwoma KV1S i niesczycielem na raz
a powiedzcie co to za maszyna?widzialem jak rozprawia sie z ISem,dwoma KV1S i niesczycielem na raz
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Jednak wyboru nia żałuje,ten T34-85 jescze nawet w połowie nie zmodzony a już mi sie dobrze gra
Właśnie doczytałem że to dokładnie jest rudy102 z ''Fier idioten und eine hund''
Armata 122mm na średnim czołgu sieje zamęt (460 destr.max) ale penetracja żałosna-60 i w dodatku przeładowanie trwa ...cała bitwe
założyułem mniejszą 85Zisa i kąsam spokojnie,churhille,KV1s a nawet Black Princea
co to będzie z armatą maxem
dzisiaj pierwsza bitwa,bez premki
Właśnie doczytałem że to dokładnie jest rudy102 z ''Fier idioten und eine hund''
Armata 122mm na średnim czołgu sieje zamęt (460 destr.max) ale penetracja żałosna-60 i w dodatku przeładowanie trwa ...cała bitwe

założyułem mniejszą 85Zisa i kąsam spokojnie,churhille,KV1s a nawet Black Princea
co to będzie z armatą maxem
dzisiaj pierwsza bitwa,bez premki
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le