tomkolp napisał(a): Porównałem kod kreskowy
liczyles kreski, grubosc i odstepy
www.mazdaspeed.pl
tomkolp napisał(a): Porównałem kod kreskowy
losrekinos napisał(a):Ja kupowałem od Rikiego w Mazdaparts.pl. Wszystko się zgadza
Riki napisał(a):thunder-c napisał(a):przecież problem jest rozwiązany zarówno SPV jak i TCV od "opla" pasują i dobrze się sprawują tyle w temacie
Ooooczywiście!![]()
........jako moderator proszę o nie pisanie nieprawdyi wprowadzania forumowiczów w błąd. Załozyłeś? jesteś zadowolony? świetnie! ale nie każdy planuje w najbliższym czasie remontowac pompę przy zaoszczędzeniu kilku stówek – chyba, że dopiszesz to w poście powyżej to spoko
![]()
Panowie zatankujmy lipnej ropy, przecież jeździ no nie? załóżmy klocki tomexa, przecież hamują... jedźmy na automat, fantastycznie myje auto! ok.... tak samo jest z TCV od Opla – miejcie tego świadomość.
Riki napisał(a):rybishon napisał(a):wszystko cyka!
Musito ten sam zawór.
Pamiętajcie o zerknięciu do komputera (jeśli mocno ciekło) oraz o zachowaniu sterylnej czystości podczas wymiany.
Neonixos666 napisał(a):Obecnie jest dopuszczona możliwość stosowania zaworu od opla
Neonixos666 napisał(a):Raczej miało to na celu nie wprowadzanie w błąd bo kiedyś nie wiedzieliśmy tyle ile wiemy teraz i jako moderato Riki nie chciał aby forum szerzyło coś co nie jest potwierdzone faktami.
thunder-c napisał(a):czyżby to było spowodowane prowadzoną przez Rikiego działalnością i różnicą w cenach pomiędzy zaworami? (mam nadzieję że nie)
thunder-c napisał(a):przecież problem jest rozwiązany zarówno SPV jak i TCV od "opla" pasują
Riki napisał(a):TCV pasuje i to jest TEN SAM zawór.
YgooR napisał(a):Neonixos666 napisał(a):Obecnie jest dopuszczona możliwość stosowania zaworu od opla
W ten sposób wprowadzasz ludzi w błąd
Nikt go nie dopuścił, nie było oficjalnej notki od producenta, kilka osób go założyło i nie widzi różnicy w pracy silnika. A czy to będzie miało jakiś negatywny wpływ w przyszłości? Tego nie wiemy.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6