Mazda3 BK LF '05 Top Sport
Nie wystarczy , dwie już poszły na półkę ale mam dostawcę pod ręką , porobię fotki

No to wyciszamy

Brakło mi maty – kupiłem 2x 15cmx10 m , muszę jedna dokupić i maty z filcem ( dwie poszły na półkę)
w sumie trzy taśmy dekarskie i z 10 mat filcowych pójdzie

Brakło mi maty – kupiłem 2x 15cmx10 m , muszę jedna dokupić i maty z filcem ( dwie poszły na półkę)
w sumie trzy taśmy dekarskie i z 10 mat filcowych pójdzie
tomek-waw napisał(a):Na pewno będzie ciszej tylko o ile.
O dużo
Wojtek napisał(a):czekamy na dalszy ciag
Jutro bo dziś mam dość

Jasne
Taśma dekarska
http://allegro.pl/soudal-tasma-dekarska ... 01568.html
cały bagażnik dokładnie , szybko się wulkanizuje , jest miękka łatwo przywiera i łatwo sie ją obrabia
oraz filc
http://allegro.pl/mata-wygluszajaca-wyg ... 21936.html
mocny klej , dobrze przywiera trudno się docina
za całość można się zamknąć w 200 zł.
Najważniejsze ,że taki zestaw jest lekki ,
Taśma dekarska

cały bagażnik dokładnie , szybko się wulkanizuje , jest miękka łatwo przywiera i łatwo sie ją obrabia
oraz filc

mocny klej , dobrze przywiera trudno się docina
za całość można się zamknąć w 200 zł.
Najważniejsze ,że taki zestaw jest lekki ,
3-4 Kg a gdybym kleił matami dedykowanymi to ważą nawet 4 kg/m2
Ostatnio edytowano 9 kwi 2013, 08:45 przez marcin255, łącznie edytowano 1 raz
czasem trzeba pojsc na kompromis... sport vs. komfort
takie wyciszenie powinno dac wymierne efekty komfortu w kabinie, a poprzednie mody osiagi
mysle, ze nawet gdyby przybylo te 10 kg, to nie bedzie to az tak odczuwalne 
takie wyciszenie powinno dac wymierne efekty komfortu w kabinie, a poprzednie mody osiagi

Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Dobra robota Marcin
Na pewno bedzie troche ciszej. Widze, ze musze dokonczyc wygluszenie pod tylna kanapa, zeby bylo kompletnie

Na pewno bedzie troche ciszej. Widze, ze musze dokonczyc wygluszenie pod tylna kanapa, zeby bylo kompletnie
- Od: 6 kwi 2011, 09:32
- Auto: Mazda 3 BK Y6 '04 Hatchback
Golf MK 7,5 1.4TSI '18
Wygłuszenie czeka bo dziś mamy 2*C i deszcz ze śniegiem ale wymieniłem termostat .
Warunki jazdy podobne temp.podobna przedtem 76-78*C teraz 96-98*C temp. płynu chłodzącego , jak widać różnica spora , nasza kochana wskazówka jest cały czas w tym samym miejscu na skali
Silnik chodzi o niebo bardziej jedwabiście.
Warunki jazdy podobne temp.podobna przedtem 76-78*C teraz 96-98*C temp. płynu chłodzącego , jak widać różnica spora , nasza kochana wskazówka jest cały czas w tym samym miejscu na skali
Silnik chodzi o niebo bardziej jedwabiście.
Skończone , jest ciszej i za to wiem ,że nie puka z tyłu tylko lewy przód 
Nie wiem jeszcze co to ale na 100% u mnie lewy przód i widać tak niesie po aucie , że myślałem ,że to lewy tył, gumy drążka wymienione , łączniki , kocówki wymienione , zostaje coś z dużego wahacza , w zeszłym roku wymieniłem tą największą tuleję z prawej może czas na lewą albo sworzeń .
Nie płacz
. Ja w sierpniu tamtego roku miałem 92000, a teraz już prawie 116000. Niedługo Cię dogonię. Taki wynik świadczy, że Twoja Madzia dąży do pełnoletności