Dyno Day – klubowy pomiar aut na hamowni (koszt: 40 zł)
a ja na 95% wezmę ze sobą kolegę z 323f BA
pozdrawiam
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
pozdrawiam
Siedzący po prawicy GŁÓWNODOWODZĄCEGO LOŻY VIPów :)
Kabriolet do ślubu – 1964 Buick Skylark "Skowronek"
Kabriolet do ślubu – 1964 Buick Skylark "Skowronek"
- Od: 16 mar 2005, 20:21
- Auto: Mazda 5 CR 2007r. 2.0 MZR-CD Galaxy Grey.
Buick Skylark Convertible 4.9 V8 1964r
Witam własnie sie dowiedziałem że na Bemowie odbędzie sie Rajd Puchar Zimy :
Jeśli komuś długa i mroźna tegoroczna zima nie dała się jeszcze we znaki, może spróbować swoich sił na Rajdzie Puchar Zimy. Impreza dla kierowców amatorów, która odbędzie się 25 lutego będzie zapewne jedną z ostatnich szans na rywalizację w prawdziwie zimowych warunkach.
>
> Rajd tradycyjnie rozpoczynać się będzie na terenie Automobilklubu Polski na Bemowie. Tam też na torze szutrowym znanym z Rajdu Warszawskiego, czy Barbórki zlokalizowana będzie pierwsza próba sportowa. http://www.ak-polski.org.pl/
Co wy na to
?? Może połaczyć przyjemne z przyjemniejszym

Jeśli komuś długa i mroźna tegoroczna zima nie dała się jeszcze we znaki, może spróbować swoich sił na Rajdzie Puchar Zimy. Impreza dla kierowców amatorów, która odbędzie się 25 lutego będzie zapewne jedną z ostatnich szans na rywalizację w prawdziwie zimowych warunkach.
>
> Rajd tradycyjnie rozpoczynać się będzie na terenie Automobilklubu Polski na Bemowie. Tam też na torze szutrowym znanym z Rajdu Warszawskiego, czy Barbórki zlokalizowana będzie pierwsza próba sportowa. http://www.ak-polski.org.pl/
Co wy na to
Mniam GTR
1,3 bara to brrrrrr jedyne 300KM
ja też, ja też, ja też
oczywiście ze swoim skarabeuszkiem, tylko jakoś nie widzę tutaj tej mojej gorszej połówki od rx7 – Devila
czy ktoś wie coś w tej sprawie?

oczywiście ze swoim skarabeuszkiem, tylko jakoś nie widzę tutaj tej mojej gorszej połówki od rx7 – Devila
czy ktoś wie coś w tej sprawie?

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
madalena napisał(a):Będę
Tylko za mną nie parkuj, rozglądaj się jak ruszam itp
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Wpadajcie – zapraszam ! Oczywiscie na wszystkich chetnych bedziemy czekam umówione pół godziny. Mysle ze uzbiera sie ok. 15 autek co bedzie bardzo optymalną liczba 
- Od: 14 wrz 2004, 15:45
- Auto: był SR13 D-Spec, jest Sky R33 Type M Spec II
zjawie sie na 95% ale niech ktos mio przypomni 1 dzień wczesniej kiedy i gdzie na PW bo nie mam neta tylko modem 56K ktory chodzi ja krew z nosa
MÓJ WARSZTACIK DOBRYCH CEN :) www.mstechnik.dbv.pl
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
- Od: 10 gru 2003, 17:02
- Auto: M323BG, Rover 200si 1.4l 103HP
kurde bym wystartowal w rajdziku ale niestety po naprawie madzi mam krucho z kasa a 140 za samo uczestnictwo w tej chwili dla mnie sporo dodatkowo paliwko i takie tam szkoda bedzie jeszcze okazja napewno bede w sobote swoim szrotem
DEVIL
META SYSTEM – AUTOALARMY – GPS -KENWOOD MAGNAT AUDISON HERTZ – MONTAŻ , SPRZEDAŻ
696 442 463
RX 7 SA2 -było , 323 F BG 1992– jest , 626 Cronos 2.0 – jest
Chrysler leBaron 2,2 Tintercooler – jestPontiac TS 3,8 – jest
META SYSTEM – AUTOALARMY – GPS -KENWOOD MAGNAT AUDISON HERTZ – MONTAŻ , SPRZEDAŻ
696 442 463
RX 7 SA2 -było , 323 F BG 1992– jest , 626 Cronos 2.0 – jest
Chrysler leBaron 2,2 Tintercooler – jestPontiac TS 3,8 – jest
- Od: 23 mar 2005, 16:42
- Auto: Citroen C5 ,Mazda 626GW 2,0FS było Pontiac TS3.8 , Chrysler leBaron2,2T intercooler , Mazda RX7 SA2
Nic nieobiecuje ale mozliwe ze sie pokaze lecz tylko jako odwiedzający i oglądający całość z daleka.
A przy okazji jak niedaleko do rajdu zimowego to mozna i tam zachaczyć ale też jako widz.
Pozdrawiam
A przy okazji jak niedaleko do rajdu zimowego to mozna i tam zachaczyć ale też jako widz.
Pozdrawiam
Minister infrastruktury ostrzega:
Kierowco! paląc gumy na szosie popierasz Samoobrone:–)
Fiat :–)
Kierowco! paląc gumy na szosie popierasz Samoobrone:–)
Fiat :–)
- Od: 17 lis 2003, 01:14
- Auto: Fiat Brava1,6
Chrysler Sebring 2,7Lxi
Papajoa u kogo bedzie to robione??
Mazda Mazda zapier....... niczym gwiazda 
- Od: 20 lut 2006, 19:09
- Auto: MAZDA 121 1,3 1998
Xionc napisał(a):Tylko za mną nie parkuj, rozglądaj się jak ruszam itp:D:D
Nie podjeżdżam blizej niż w odstępie 2 aut i to jeszcze jakieś musi być między nami

Jutro odbieram miatę od lakiernika, więc ostrożności nigdy dość

- Od: 20 wrz 2005, 16:06
- Auto: Mazda MX-5 NA 1.6