Zapraszamy do dyskusji o zlocie ...
a dobrze, że mi przypomnieliście. Ja nie dostałem nagród ze zlotu Ryki '12 bo zaginęły "w akcji", podobno w ramach rehabilitacji miały być odtworzone dyplomy i puchary i wręczone/wysłane poszkodowanym. O nagrodach rzeczowych już nie wspomnę, bo ich już nie odtworzymy.
Czy będzie możliwość odebrania nagród na lotnisku przez osoby które nie jadą na imprezę wieczorną?
Czy będzie możliwość odebrania nagród na lotnisku przez osoby które nie jadą na imprezę wieczorną?
Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
kolo grodziska wlkp.
wyslano z Nokia 3210
wyslano z Nokia 3210
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Koło Grodziska są dwa
Prawidłowe Kąkolewo to te na zachód od niego 
Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
Chciałam przypomnieć, żebyście pamiętali o aparatach 
Albowiem we wrześniu będzie foto konkurs o tematyce zlotowej.
Także teraz pierwszy zlot przed Nami,w lato drugi – więc pstrykać, pstrykać proszę
Albowiem we wrześniu będzie foto konkurs o tematyce zlotowej.
Także teraz pierwszy zlot przed Nami,w lato drugi – więc pstrykać, pstrykać proszę
-
Ania_TM
ravo napisał(a):Osoby które chcą odebrać swoje nagrody muszą być na imprezie rozdania
ravo napisał(a):Niestety nie ma możliwości zostania na imprezie wieczornej bez uiszczenia opłaty za nocleg
czyli do rozdania nagród osoby które nie opłaciły noclegu mogą przebywać w ośrodku

ten osrodek chyba nie jest tylko na nasza wylacznosc wiec pewnie mozna na niego wejsc chocby nad jeziorko
-
Pyton162
Kurde, nie róbcie jaj. Od zawsze osoby nie opłacające noclegu nie brały udziału w imprezie. Przykro mi, ale to nie ma szans się zmienić.
A z przyczyn logistycznych trudno jest zrobić rozdanie nagród na lotnisku. O 15:00-16:00 już ludzi nosi by z lotniska udać się do ośrodka, a już na pewno mało komu się chcę zostać tam dłużej i czekać na rozdanie nagród, gdzie pogoda też nie zawsze na to pozwala.
Poza tym, rozdanie nagród bardzo urozmaica wieczorną imprezę. Rozumiem, że niektóre osoby nie mogą zostać na noc, ale przykro mi nic z tym nie zrobimy.
"muszą być na imprezie rozdania" – czytaj to jako "muszą opłacić nocleg"
A z przyczyn logistycznych trudno jest zrobić rozdanie nagród na lotnisku. O 15:00-16:00 już ludzi nosi by z lotniska udać się do ośrodka, a już na pewno mało komu się chcę zostać tam dłużej i czekać na rozdanie nagród, gdzie pogoda też nie zawsze na to pozwala.
Poza tym, rozdanie nagród bardzo urozmaica wieczorną imprezę. Rozumiem, że niektóre osoby nie mogą zostać na noc, ale przykro mi nic z tym nie zrobimy.
kinki napisał(a):czyli do rozdania nagród osoby które nie opłaciły noclegu mogą przebywać w ośrodku
"muszą być na imprezie rozdania" – czytaj to jako "muszą opłacić nocleg"