Mnie tez się tak wydaje – poprostu są młodsze i w momencie gdy powstała ta opinia jeszcze nie rdzewiały... a potem sie powtarzało i powtarzało i tak wszyscy powtarzają

Tak samo jak z silnikiem w M6 1,8 i 2,0 utarło się ze wszyscy mówią weź 2,0 i tak wszyscy robią nawet handlarze mi mówili że o 1,8 nikt nie pyta bo wszyscy za forum mazdy i gazetami powtarzają slogan weź 2.0 niewiele więcej pali a 1,8 to nie jedzie.
A porównując do 626 gdzie 2.0 miało 115 koni i było polecane 1,8 w M6 ma 120 koni i jest za słabe

To co z 626 co miało 90 koni

to dopiero nie jechało.
Dopisano 05 kwi 2013 17:51:Zigi86 napisał(a):http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=78&t=151771&p=2566966&hilit=mercedes#p2566966
Tutaj kolega z forum sprzedaje CLK 320, nie wiem czy aktualne, no i rok produkcji 98, ale po temacie na forum, i opisie wydaje się że bardzo zadbany egzemplarz no i jest kilka kucy pod maską

Edit: żeby nie było, nie znam właściciela, nie robię mu reklamy, ani nie namawiam do zakupu, po prostu mi się taki dupowózek bardzo podoba i gdybym miał kupować drugie auto do małych szaleństw w tym budżecie to bym się poważnie zastanowił

To moje auto

– jest aktualne
Mimo rocznika myślę, że stanem jest wstanie zawstydzić nie jedną perełkę z allegro o połowę młodszą i z o połowę mniejszym przebiegiem tym co mają na liczniku