Zapraszamy do dyskusji o zlocie ...
tu masz opis viewtopic.php?f=483&t=152168
People_Hate_Me napisał(a):Dostałem potwierdzenie że Cena około 25 zł za sztukę przy gramaturze 185-190.
Zrobicie jak uważacie, poszukajcie można jeszcze parę złotych taniej zrobić, ja osobiście odradzam Stedmana, ale to tylko moje zdanie.
lukaszm napisał(a):Zastanawiam mnie czemu w sytuacji gdy pilot też chciałby wziąć udział w jakiejś konkurencji np. próbie torowej mamy płacić jeszcze raz za wjazd tym samym autem 100zł, jeśli różnica między udziałem w konkurencjach z niebraniem udziału wynosi 40zł.
Od zawsze tak było, auto dostaje dodatkowo identyfikatory oraz naklejki dla 2 osoby.
GruStyle napisał(a):Czy osoba dodatkowa w aucie za cenę 20 zł. coś otrzymuje W sensie identyfikator itd.
Dostęp do zamkniętej imprezy na lotnisku. Bez dodatków.
-- 04 kwi 2013 19:15 --
Speed napisał(a):Nr startowe będą obowiązywać według klasyfikacji MazdaSpeed Cup 2012 ?
Będą numer na nowy sezon
niestety nie mam możliwości zostania w ośrodku , a bardzo bym chciał choć na 2 – 3 godz podjechać do tego ośrodka i poprzebywac w gronie mazdowiczów czy istnieje taka możliwość. Oczywiście nie bede korzystał z żadnych atrakcji typu jedzenie itd które opłacili uczestnicy zlotu którzy nocuja.
-
Pyton162
mily200 napisał(a):To będzie mój 10 zlotza każdym razem z samochodem
Stawiasz wódkę zatem
Koszulki były jak tylko pamiętam, więc duża szkoda jeśli ich nie będzie
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Gru, skoro jesteś tak obeznany w temacie, może byś się zajął organizacją koszulek? Myślę, że minimum 25szt. by poszło.
Co do Adobe Reader – aktualizacja nie pomaga, tak jak pisze Miły. Muszę tego Foxa zainstalować
Ps. Miły, to wódki nie muszę brać, skoro stawiasz?
Co do Adobe Reader – aktualizacja nie pomaga, tak jak pisze Miły. Muszę tego Foxa zainstalować
Ps. Miły, to wódki nie muszę brać, skoro stawiasz?

- Od: 2 wrz 2009, 12:53
- Auto: MX6 KL '92