Kulturystyka/lekkoatletyka – ćwiczenia, porady, dieta
Myjk napisał(a):Ja już pompuję 3x30 codziennie w porywach do 40. Cycki mam już większe od żony, tylko jeszcze (póki co) bardziej owłosione. Jak tam u was postępy pompowicze
Powoli acz zdecydowanie do przodu
Pozdrawiam
-
Grucha
Myjk napisał(a):jak tam u was postępy pompowicze?
Dwie serie po 70 w porywach do 75 dziennie od jakichś 5 lat. Chudy ale byk

Raczej spotkać niedźwiedzicę, co straciła małe, niżeli głupiego z jego głupotą. Prz 17,12

Ja wykonałem prawie swój plan z początku roku, z 84-85kg jest teraz 74-75
Miało być 70, ale i tak jestem jak na chwilę obecną zadowolony z efektów. Ostatnio nie miałem wcale czasu na siłownie, a waga i tak delikatnie spada. Teraz kończy się na dniach karnet a zaczyna sezon na moto. Więc powrót na siłownie dopiero ok października. Mam nadzieje, że będę się pilnował dalej i waga nie ulegnie zmianie do tego czasu 
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
Uf. Przeczytałem dzisiaj cały temat od początku
Generalnie wielki podziw dla panów ze stron poprzednich, bo niektóre zdjęcia... jestem ektomorfikiem i widziałem tutaj ektomorfika, a może i więcej niż jednego, po przemianie
Ja może nie doszedłem z tym tak daleko, ale po ukończeniu 19r życia miałem 15kg niedowagi... poniżej miniaturka zdjęcia z rocznej przemiany, a z miską było różnie.

Pozdrawiam wszystkich bez uczulenia na żelastwo

Generalnie wielki podziw dla panów ze stron poprzednich, bo niektóre zdjęcia... jestem ektomorfikiem i widziałem tutaj ektomorfika, a może i więcej niż jednego, po przemianie

Ja może nie doszedłem z tym tak daleko, ale po ukończeniu 19r życia miałem 15kg niedowagi... poniżej miniaturka zdjęcia z rocznej przemiany, a z miską było różnie.

Pozdrawiam wszystkich bez uczulenia na żelastwo

- Od: 17 gru 2012, 02:02
- Auto: XC70 Cross Country '01
Xedos 6 '92 KF
No patrząc na te fotki....jest nieźle 
Ja dołączyłem do grona pompowiczów
I jestem zadowolony póki co.
A co sądzicie, żeby do pompek dodać takie coś (po bieganiu)
https://www.youtube.com/watch?v=dDbw16rxteE
Bo trochę o tym czytałem...i różnie ludzie mówią
Ja dołączyłem do grona pompowiczów
A co sądzicie, żeby do pompek dodać takie coś (po bieganiu)
https://www.youtube.com/watch?v=dDbw16rxteE
Bo trochę o tym czytałem...i różnie ludzie mówią
ile ludzi tyle opinii.
moim zdaniem brzuszki można zawsze dorzucić do każdego zestawu ćwiczeń, ważne tylko żeby zrobić to na końcu tak żeby nie marnować wcześniej sił które są potrzebne przykładowo na pompki.
najlepiej poczytaj sobie stronę 100pompek.pl tam masz kilkka programów, m.in. bieganie, pompki i brzuszki. masz tam też opisane jak łączyć te ćwiczenia i najlepiej postępuj według tego. na prawdę bardzo dobre programy
moim zdaniem brzuszki można zawsze dorzucić do każdego zestawu ćwiczeń, ważne tylko żeby zrobić to na końcu tak żeby nie marnować wcześniej sił które są potrzebne przykładowo na pompki.
najlepiej poczytaj sobie stronę 100pompek.pl tam masz kilkka programów, m.in. bieganie, pompki i brzuszki. masz tam też opisane jak łączyć te ćwiczenia i najlepiej postępuj według tego. na prawdę bardzo dobre programy
ABS jest fajny. Ja robię codziennie do pompek (w przerwach) jedno z ćwiczeń, tj. ustawiam się w literę V i z równolegle ustawionymi łapami macham góra dół aż do wyczerpania zasobów w mięśniach brzucha. Przy tym najwięcej partii mięśni pracuje.
Pozdor Myjk
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
Kozak
Podziwiam i zazdroszczę. Aż mi wstyd, że wczoraj odwiedziłem mcdonalda i wciągnąłem spory zestawik, potem wielką kiełbę na stadionie wrąbałem, potem kebaba na mieście a na koniec w drodze do domu twixa. No i cały dzień na browarach.
Kiedyś byłem w fajnej formie a teraz licho jak ch... Niby na siłkę chodzę ale to tak dla samego chodzenia.
Trzeba coś zmienić
Podziwiam i zazdroszczę. Aż mi wstyd, że wczoraj odwiedziłem mcdonalda i wciągnąłem spory zestawik, potem wielką kiełbę na stadionie wrąbałem, potem kebaba na mieście a na koniec w drodze do domu twixa. No i cały dzień na browarach.
Kiedyś byłem w fajnej formie a teraz licho jak ch... Niby na siłkę chodzę ale to tak dla samego chodzenia.
Trzeba coś zmienić