edit: Znalazłem w sklepie z czesciami w Modlnicy za 14 zł/sztuka -co generalnie jest ceną super- ale niestety teraz ich dostawca tego nie ma na stanie. Jeśli ktoś kojarzy inne takie miejsce to będę wdzięczny
ślizgi przód Mazda 3 BK
Strona 1 z 1
witam. Szukam kompletu ślizgów do przedniego zderzaka. Czy ktoś z kolegów orientuje się gdzie w necie lub w Małopolsce można je kupić w fajnej cenie?
edit: Znalazłem w sklepie z czesciami w Modlnicy za 14 zł/sztuka -co generalnie jest ceną super- ale niestety teraz ich dostawca tego nie ma na stanie. Jeśli ktoś kojarzy inne takie miejsce to będę wdzięczny
- Od: 19 mar 2013, 16:11
- Auto: Mazda 3, 1.6 D, 2005
na alledrogo jest pełno
Przedstawiciel regionalny VOTUM SA
gredluk napisał(a):Takie tam zaczepy na zderzak![]()
Racja, że w ASO 50 zł/sztuka... ale jak mogę dać 14 to czemu nie?różnica na paliwko
To kup te za 14 zł i pochwal się za jakiś czas czy nadal trzymają Ci zderzak tak jak powinny
Ja również szukałem ślizgu i kupiłem na stronie http://www.fox.rzeszow.pl/MAZDA%283,269,%29.aspx nowy oryginalny zamiennik
raptem 56zł
Do sprzedania dwa komplety (przód i tył) nowych głośników ALPINE SXE-5725S nowe
Moja trójka – viewtopic.php?f=332&t=159979
Moja trójka – viewtopic.php?f=332&t=159979
- Od: 28 mar 2013, 20:44
- Auto: Mazda 3 (BK) , 1.6 105KM, 2003r.
Strona 1 z 1