amig1980 napisał(a):Wie ktoś może jakie są montowane na pierwszy montaż?
Mazdowskie
Wiecej osob wybiera Denso.
www.mazdaspeed.pl
amig1980 napisał(a):Wie ktoś może jakie są montowane na pierwszy montaż?
amig1980 napisał(a):CZytałem, że jakieś problemy były z NGK więc skłaniam się ku Denso. Wie ktoś może jakie są montowane na pierwszy montaż? Pozdrawiam i Wesołych Świąt życzę
piolsm napisał(a):amig1980 napisał(a):CZytałem, że jakieś problemy były z NGK więc skłaniam się ku Denso. Wie ktoś może jakie są montowane na pierwszy montaż? Pozdrawiam i Wesołych Świąt życzę
Na pierwszy montaż były oryginały Mazdy ale wychodzi na to ze robione przez NGK
tak mam u siebie wyły wymieniane w serwisie i na świecach napisane mazda ( na górnej czesci)
a na dole wybite NGK problem z NGK to wszechobecne podróbki. Denso są niby mniej podrabiane
coś w tym jest przy innym aucie ostatni komplet NGK padł mi po 10 tys km dość szybko porównując do
wcześniej stosowanych kompletów również NGK
zulus25 napisał(a): Dlatego nie szukam juz innego auta kupie Mazde 6 z 2009. I teraz potrzebuje czy macie jakas opinie na temat Serwisu w Dabrowej Gorniczej bo tam chcialbym autko sprawdzic podczas zakupu?
RafalSz napisał(a):1.Czy ma ktoś instrukcje w jezyku polskim do Mazdy 6 2.0l diesel 2009r. ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6