a homologacja ? oryginalne szkła są chyba lepiej spasowane i nie parują a takiego to jeszcze nigdy nie widziałem i nie wiedziałem ze takie coś jestCrenshaw napisał(a):prawdopodobnie "zamiast" oryginalnych szkieł...

www.mazdaspeed.pl
a homologacja ? oryginalne szkła są chyba lepiej spasowane i nie parują a takiego to jeszcze nigdy nie widziałem i nie wiedziałem ze takie coś jestCrenshaw napisał(a):prawdopodobnie "zamiast" oryginalnych szkieł...
Hazu napisał(a):To teraz musiałbyś tydzień poczekać na ten aparat.
sylwo napisał(a):Ja mam taki aparat ale nie jestem pewien czy oba czujniki działają.
AGADAR napisał(a):Ktoś zainteresowany? Z akrylu cały komplet.
AGADAR napisał(a):Widzę, że temat zainteresował.
O jakiej homologacji tu rozmawiamy![]()
Wyczaiłem coś takiego u ruskich, ile poszczególne i czy można pojedynczo kupić nie mam pojecia. Jak przeliczyłem komplet z przesyłka to 750 zł, osobiście to kierunki bym przytulił.
Klei sie zamiast oryginalnych.
tutaj są też z kierunkowskazami zdj viewtopic.php?f=103&t=21648&start=20AGADAR napisał(a):Też mnie zaciekawiło. Próby unowocześnienia wyglądu Xedosa są z góry skazane na porażkę, jego sylwetka sama się broni ale te cleary moim zdaniem pasuja a na zdjęciu sa zamontowane tylko od reflektora.
MazdaKF11 napisał(a):Mam kierownice 2 generacji i są tam dwa przyciski do klaksonu są też 2 klaksony pod zderzakiem z tego co zlukałem i podłączone są osobno prawy przycisk na prawy klakson, a lewy na lewy czy jeszcze wszystko razem zespolone? bo chciałbym sobie wstawić coś innego zamiast jednego standardowego klaksonu. Sprawdzał ktoś to kiedyś?
radar88 napisał(a):CZY KTOŚ SOBIE JUŻ JAJA ROBI CZY Z LUDZI BŁAZNÓW ROBI![]()
MAM NADZIEJĘ ŻE JAKIŚ MO(N)D(RY) CZŁEK TU SIĘ WYPOWIE.
Obraziłem kogoś że tak piszeszWojtek napisał(a):a moze Kamil zaczniesz sie wypowiadac w bardziej kulturalny sposob?![]()
Wojtek napisał(a):sam byles moderatorem i wiesz, ze takie zachowanie nie moze wplywac na decyzje moderatorow...
Wojtek napisał(a):nie bedziemy ulegac szantazom i wymuszeniom...
Wojtek napisał(a):do tego czasu w/w watek i tak bedzie zamkniety...
Crenshaw napisał(a): w tym wątku ma nie być opinii tylko suche fakty
siegu napisał(a):Panowie i Panie jeżeli watek ma zostać i funkcjonować zgodnie z założeniem twórcy, to proszę o podawanie "suchych" faktów i danych, bez zbędnej dyskusji na tematy typu. bardziej lub mniej zajechanej tapicerki itp.
DamianSzatan666 napisał(a):Panowie, nie sprzeczajcie się. Moderator się wpier....daczy i będzie po postach. Miało być miło i przyjemnie.
NIe jesteśmy kobietami, aby się o kolory bić![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6