GORZÓW WIELKOPOLSKI – SPOT – 16.05.20 godz. 18:00 Gorzów Wielkopolski parking Kaufland
No sandysek niezłe cacko
. Jesli chodzi o nasz spocik w gorzowie to mysle zeby sie spotkac jednak w kwietniu na jakis weekend i omówic szczegóły wyjazdu do Kąkolewa.Moze w niedziele 7 albo 21kwietnia? Wtedy na pewno bedzie juz ładniejsza pogoda, bedzie juz po swietach takze mozna sie spotkac tak na spokojnie. Fajnie byłoby poleciecieć wspólnie wiekszą ilością Maździorek.Byłoby raźniej
.Pozdrawiam
Nightfallówna
Też o tym myślałem, pogoda do bani , można by gdzieś pojśc pogadac , to znowu kasy brakuje bo w tym miesiącu straszliwie przekroczyłem budżet domowy
Na poprawę pogody żeby rozpalic ognisko już chyba nie ma co liczyc . W grę wchodzi ewentualnie jakieś spotkanko w miesjcu cieplym i w miarę cichym gdzie mozna pogadac. Dobrze by było żebyśmy wszyscy pojechali na zlot do Kąkolewa , razem z ludżmi z Zielonej zorganizowalibyśmy niezła grupę aut. Bo dotychczas lubuskie słabo wyglądało na tle innych województw.

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
Popieram oba pomysły, żeby przełożyć spot i żeby pojechać razem z zieloną do kąkolewa
może później się spotkamy bo faktycznie ta pogoda... ;/

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
No to czas to zmienic!!! Lubuskie nie moze wypaść słabo na tle innych województw!!Połączymy siły z Zieloną i okolicami bo przecież jest pewnie sporo zapaleńców Mazdowiczów jak my tylko siedzą gdzieś pewnie w ukryciu
. Pozdrawiam i zachęcam do spotów w Lubuskim
Dopisano 20 mar 2013, 21:04:
No to czas to zmienic!!! Lubuskie nie moze wypaść słabo na tle innych województw!!Połączymy siły z Zieloną i okolicami bo przecież jest pewnie sporo zapaleńców Mazdowiczów jak my tylko siedzą gdzieś pewnie w ukryciu
. Pozdrawiam i zachęcam do spotów w Lubuskim
Dopisano 20 mar 2013, 21:04:
Nightfallówna
Zima nie chce nas opuścić
oby w kwietniu było cieplej i ognicho wypaliło:)
A ja już odliczam do zlotu w Kąkolewie
A ja już odliczam do zlotu w Kąkolewie
www.radiotp.pl z pasji do muzyki :) Zapraszam
- Od: 30 cze 2012, 16:05
- Auto: AUDI A3 1.6 FSI 116PS Wersja Sportback
2005r.
Nightfall napisał(a):No sandysek niezłe cacko. Jesli chodzi o nasz spocik w gorzowie to mysle zeby sie spotkac jednak w kwietniu na jakis weekend i omówic szczegóły wyjazdu do Kąkolewa.Moze w niedziele 7 albo 21kwietnia? Wtedy na pewno bedzie juz ładniejsza pogoda, bedzie juz po swietach takze mozna sie spotkac tak na spokojnie. Fajnie byłoby poleciecieć wspólnie wiekszą ilością Maździorek.Byłoby raźniej
.Pozdrawiam
dziekuje :– )
Dopisano 21 mar 2013, o 11:54:
jestem za !
jedziemy razem !
spotykamy sie w kwietniu i ustalamy szczególy
teraz nie ma co pogoda do bani
ja na gwałt szykuje auto wiec oszczędzam kasiorke
Sandis Rozits
No i oki to wstepnie umawiamy sie na 21 to akurat tydzien przed zlotem takze obgadamy szczególy wyjazdu 
Nightfallówna
mi pasuje 

-
Keeper of the Art
200SX SR20DET 89'
nie chcę zapeszać ale myślę, że dużo nas nie przyjedzie spotkać się przed kąkolewem, ale mam nadzieję, że wszyscy pojedziemy razem na ten zlot 

-
Keeper of the Art
200SX SR20DET 89'
deejay27 napisał(a):21 kwietnia to moje urodziny:) ale też mi pasuje.
O no to podwojna okzaja na spotkanko
Ile nas przyjedzie na spocik to przyjedzie, wazne zeby sie spotkac.W kwietniu planuje rozprowadzic troche ulotek takze moze ktos ciekawy dolączy do naszego grona.Zapraszam serdecznie Słubice i Wędrzyn.Miło by było gdyby dołączyła do nas jeszcze jakas "szósteczka"

Jeżeli chodzi o miejsce spotkania to ustalimy cos w pozniejszym terminie.Jesli pogoda dopisze to fajnie by było spotkac sie nad tym jeziorkiem Gołębim i zrobic ognisko.
Nightfallówna
Nikt sie tu ostatnio nie odzywa to chciałem z mojej strony życzyć wszystkim z Gorzowa i okolic Wszystkiego Najlepszego z okazji zimowych Świąt Wielkanocnych i zeby w Śmigus Dyngus nie zabrakło śnieżek

Nightfallówna
Nightfall napisał(a):Nikt sie tu ostatnio nie odzywa to chciałem z mojej strony życzyć wszystkim z Gorzowa i okolic Wszystkiego Najlepszego z okazji zimowych Świąt Wielkanocnych i zeby w Śmigus Dyngus nie zabrakło śnieżek![]()
Sandis Rozits
heheh chyba nie tylko u Ciebie tak jest
Ja przed kakolewem planuje kilka napraw i zmian ale pochwalę się jak już zrobię...
Co do samego zlotu, może już zaczniemy potwierdzać obecność, kto jedzie niech się dopisze:
1.Crenshaw (Adam i Natalia)
Ja przed kakolewem planuje kilka napraw i zmian ale pochwalę się jak już zrobię...
Co do samego zlotu, może już zaczniemy potwierdzać obecność, kto jedzie niech się dopisze:
1.Crenshaw (Adam i Natalia)

-
Keeper of the Art
200SX SR20DET 89'
3.LadyM i Nightfall
i również życzę wszystkim zdrowych wesołych Świąt
i również życzę wszystkim zdrowych wesołych Świąt
www.radiotp.pl z pasji do muzyki :) Zapraszam
- Od: 30 cze 2012, 16:05