kierownik napisał(a):koniec OT
Hehe tu można bo to są luźne rozmowy
www.mazdaspeed.pl
kierownik napisał(a):koniec OT
kierownik napisał(a):coraz bardziej się muł robił – nie ja już tym jeżdżę
YgooR napisał(a):kierownik napisał(a):coraz bardziej się muł robił – nie ja już tym jeżdżę
Może właśnie dlatego jest mułowata, inny bardziej emerycki styl jazdy.
Problem z odpalaniem na mrozie to może być TCV i może to być przyczyna słabych osiągów.
Pozdrawiam
kierownik napisał(a):no i cena TCV mnie przybija,
boczek86 napisał(a):patrzcie co znalazlem . ten TCV od opla niczym sie nierozni od mazdy.
moze i odkryli ale wykazalem sie inicjatywa i sam tez szukalem niewiedzac o tymYgooR napisał(a):Hehe, trzeba więcej czytać, niestety inni to już wcześniej odkryli
Kety napisał(a):Swoja droga mam porownanie do 6ki. Silnik na bazie DiTD, zasilanie commonrail, wynik pracuje duzo ciszej. Dodatkowo jest lepiej wyciszona i dzieki temu przyjemnie sie jezdzi.
kierownik napisał(a):Riki – służbową taką mam z podobnym przebiegiem, ale 90 KM. w trasie spokojnie 4,3, przy prędkościach autostradowych nawet ponad 8... wyciszenie rzeczywiście o niebo lepsze, w końcu dużo nowsze auto.
Kety napisał(a):aka predkosc udalo sie wam wycisnac z DiTD?
Neonixos666 napisał(a):rexwolf napisał(a):nie umiem pokonać drgań kierownicy powyżej 130 km/ h
Hamulce lub opony
bo to nie golf ze jezdzi tego 200 tysiecy po polsce i pelno rozbitych ze na czasci mozna brackierownik napisał(a):czemu chłodnica jest taka droga?
boczek86 napisał(a):bo to nie golf ze jezdzi tego 200 tysiecy po polsce i pelno rozbitych ze na czasci mozna brackierownik napisał(a):czemu chłodnica jest taka droga?kupujac mazda trzeba brac to pod uwage
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6