Tutaj się witamy
Witam! Christian z Irlandii: 08 marca stałem się posiadaczem “szóstki” 2008 z Hiroszimy. Pozdrawiam “mazdowników”
-
zoom-zoom_6_irish
Witajcie!
Mam Mazdę 3 rocznik 2004 w wersji benzyna 1,6 ( chyba 105KM) od wczoraj
Niestety to moja pierwsza Mazda i niewiele wiem o marce i modelu, a do tego Brief z DK mówi tyle o aucie co kot napłakał... np. nie ma w ogóle dokładnej poj. skokowej ani mocy. No ale poczytam strony klubowe i dokształcę się :
Mam 43lata, zacięcie i wykształcenie techniczne( elektromechanika) i wiele rzeczy w autach robię sam
))
Mam jeszcze Toyotę Auris 1,4 D4D, a Mazda ma służyć jako drugie autko.
pozdrawiam serdecznie !
Nix
Mam Mazdę 3 rocznik 2004 w wersji benzyna 1,6 ( chyba 105KM) od wczoraj
Niestety to moja pierwsza Mazda i niewiele wiem o marce i modelu, a do tego Brief z DK mówi tyle o aucie co kot napłakał... np. nie ma w ogóle dokładnej poj. skokowej ani mocy. No ale poczytam strony klubowe i dokształcę się :
Mam 43lata, zacięcie i wykształcenie techniczne( elektromechanika) i wiele rzeczy w autach robię sam
Mam jeszcze Toyotę Auris 1,4 D4D, a Mazda ma służyć jako drugie autko.
pozdrawiam serdecznie !
Nix
- Od: 28 mar 2013, 16:34
- Auto: Mazda 3 1,6L rok 2004 LPG BRC Sequent 24
Witam wszystkich Mazdowiczów' obecnie mazdy nie posiadam
ale kto wie wszystko się może wydarzyć 
-
Jacek2308
witam wszystkich
jestem tu b
o juz czas by zamienic zwykłego opla na mazde
szukam premacy 2.0 sportive
jestem tu b
o juz czas by zamienic zwykłego opla na mazde
szukam premacy 2.0 sportive
-
Mgmt
Witam serdecznie 
Od miesiąca – jak na razie szczęśliwy – właściciel Mazdy 626 2.0 DiTD 2001. Pozdrawiam i wesołych świąt
Od miesiąca – jak na razie szczęśliwy – właściciel Mazdy 626 2.0 DiTD 2001. Pozdrawiam i wesołych świąt
-
yogizm_79
Witam wszystkich!
Mateusz – Od niedawna szczęśliwy posiadacz Mazdy 626 GD Coupe 2.2 12v F2 89'
Pozdrawiam wszystkich mazdaspeed'owiczów
Mateusz – Od niedawna szczęśliwy posiadacz Mazdy 626 GD Coupe 2.2 12v F2 89'
Pozdrawiam wszystkich mazdaspeed'owiczów
-
Zelkowsky
Witam...
... i witam się drugi raz teraz jako właściciel poszukiwanej od długiego czasu Mazdy 6 Dynamic Kombi rocznik 2008 z listopada , a szczęśliwym posiadaczem jestem od 10 Marca tego roku:)
... i witam się drugi raz teraz jako właściciel poszukiwanej od długiego czasu Mazdy 6 Dynamic Kombi rocznik 2008 z listopada , a szczęśliwym posiadaczem jestem od 10 Marca tego roku:)
jak autko to tylko M6...
- Od: 19 lut 2011, 13:26
- Auto: Mazda 6 GH DYNAMIC 2008 KOMBI kolor 35N :)
witam wszystkich kupilem po 15 latach mazde mam jescze 2 renowki i citroena przewaznie wystepuje w klubie renault 19 lub megane coupe klub
- Od: 30 mar 2013, 21:38
- Auto: mazda 323C1,5 96R citroen saxo 1,1 96renault 19 cabrio 1,8 94 renault megane coupe 1,6 98 MZ-250-88
Witam. Jestem szczęśliwym posiadaczem mojego pierwszego japońskiego samochodu, mazdy 6 z 2003r.
Napędza ją silniczek 2.3 benzyna.
Dozobaczenia na Forum
Dozobaczenia na Forum

-
Krzysiekxj6