fayat napisał(a):Mam nadzieję, że falująca maska nie odleci
Kolego a zauważyłeś już u siebie to falowanie maski?
www.mazdaspeed.pl
fayat napisał(a):Mam nadzieję, że falująca maska nie odleci
grzegokow1612 napisał(a):Kolego właśnie od tego jest to forum niech się wypowiadają w takich rzeczach ci co jeżdżą już swoimi mazdami tak jak w cx 5 tez miała falować a jak na razie nic przy 120 nie zauważyłem oprócz delikatnie drżących lusterek , dla jednego jest mankamentem to ze w drzwiach są małe kieszenie a dla mnie to plus przecież drzwi to nie bagażnik a potem wszystko lata jak żyd po pustym sklepie.tak samo jeśli chodzi o o lakier prawda jest taka ze teraz jest każdy cieniutki i podatny na zarysowania wiem bo mój opel 2010 r tez był nowy i on to miał dopiero tandetny lakier który potrafiła porysować zmiotka do śniegu.
discus napisał(a):A osoby, które jeżdzą nimi po placach manewrowych salonów dealer-ów samochodowych![]()
grzegokow1612 napisał(a): ha ha a to zapewne grzało się przy oddawaniu energii z kondensatora do urządzeń odbierających, ale tak na marginesie to niezłe jaja z tymi naszymi autkami,POZDRÓWKA
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6