Mazda 323 BG BP 1990 "GieTek" SQ Blaze Red
Carbonem kierownicę okleiłeś? 
oblivion napisał(a):Carbonem kierownicę okleiłeś?
Raczej prawdziwe włókno weglowe niż folia
-
Lantis 89
Nie na darmo noszę okulary ale widać za słabe
Spoon a gdzie będziesz obszywał kierę?

Spoon a gdzie będziesz obszywał kierę?
Może dziwne pytanie ale nie boisz się, albo inaczej nie szkoda by ci było pracy jakbyś gdzieś nią (odpukać) przydzwonił np. w drzewo na takim KJS-ie ? Ogólnie madzia super gratuluję autka i życzę powodzenia 
- Od: 5 sty 2012, 22:14
- Auto: Mazda 323f BG 1.6 16V 93r.
Vectra b 98r. 1.8+lpg sekw. exclusive edition
Ja Yebie.. Brzmi jak poloneZZZZZ ! Coś Ty tam wsadził 1,5" z hondy ?
- Od: 5 paź 2007, 21:14
- Auto: Mazda 323 BF GTX
Jakie koszta i skąd wysyłka jeśli można na PW.
Mam w swojej prawie kompletny pakiet. Brakuje u mnie tylko zderzaka tylnego z dokładką i szerokich listew na boki które już mam nagrane ale przesyłka zaporowa bo tyle co za części i szukam tańszej alternatywy.
Zderzak z GTR jest wykonany z bardzo elastycznego materiału, ciężko go połamać nawet przy mocnym uderzeniu- powygina się a jak poleży na słońcu to wróci do poprzedniego wyglądu.
Mam w swojej prawie kompletny pakiet. Brakuje u mnie tylko zderzaka tylnego z dokładką i szerokich listew na boki które już mam nagrane ale przesyłka zaporowa bo tyle co za części i szukam tańszej alternatywy.
Zderzak z GTR jest wykonany z bardzo elastycznego materiału, ciężko go połamać nawet przy mocnym uderzeniu- powygina się a jak poleży na słońcu to wróci do poprzedniego wyglądu.
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Ależ ta Mazda zapi...dala
Ale jakieś takie niebieskie dymki puszcza

Ale jakieś takie niebieskie dymki puszcza

-
Benzin im Blut
- Od: 20 sty 2011, 00:16
- Auto: Mazda 323BG PN '94
Toyota Avensis T27 D4D '11- już wspomnienie
Mazda 626KL-ZE –> ;)
Mazda Xedos 6 KL-DE '99
Zderzak jeszcze nie założony? Obijacie się tam w Rzeszy