Dzięki. Grane na złości bo na początku napisałem, żeby ktoś zdobył górkę ale jak się zaczęło to wszyscy ruszyli naokoło. Pojechałem sam, zebrałem kilka hitów załatwiając po drodze sporta i t28 a potem już tylko punktowanie i wyśmiewanie taktyki kolegów z drużyny, gdzie przy moim prawie 3,6k dmg kolejny miał chyba z 700 tylko ARLem. Mogłem mieć z 7 fragów ale wolałem walić po 300/400 niż dobijać po max150
Faktycznie, udało Ci się nas zatrzymać Nie ma tłumaczenia, daliśmy się wystrzelac. Choć niewiele brakowało do pełnego capa-ja byłem głównym punktujacym i sam nie wiem jak ktoś mnie zdołał trafić między wrakami... Do zobaczenia gdzieś jeszcze
Żeby nie było tak miło to powiem wam że grając Is3 zdarzyło mi się zginąć po 1 strzale jakiejś arty ( nie pamiętam jakiej ) ale miała moc bo zabrała 1500 na raz A chwilę temu oskubali mnie wyjątkowo ładnie też na Is3. Jeden strzał przyjęty -500 drugi -1000 ,wygląda jakby się umówili a to wszystko w 2 min. gry
S-51 wczoraj przypier**em jednemu VK z 9 tieru za 1061 dmg. Rekord to Tiger II na strzała, wystarczy w ammo rack trafic taka s-51 i naprawdę kąsa strasznie.
Mi GwPanther-ą też się udało IS3 zdjąć na hita. Po prostu szczęście, ale fakt, że S51 to szczęście miewa częściej. Może dlatego, że bije bardziej z góry?
Ja w niedzielę ISa3 na strzała ściągnąłem na mapie ... Port? Pojawił się na chwilę jak stał bokiem ale jak wystrzeliłem to już się obracał w stronę strzału. W trakcie lotu pocisku zniknął i usłyszałem "Dorwaliśmy go" i się srogo zdziwiłem. On zresztą też i moja radość była tym większa jak zobaczyłem na czacie WTF? . Grałem swoim su8.