Minispotkanie dwóch Mazdek
Strona 1 z 1
wczoraj ok 17.15 odbylo sie nieplanowane spotkanko Kubutek vs ja czyli 121 i rx7 razem ,pozwolilem sobie nawiedzic Kube w pracy musze przyznac ze ma bardzo fajna szefowa pogadalismy sobie u niego w pracy ok 18.30 wyszlismy ,szybki papieros w mojej madzi krotka przejazdzka po grochowskiej (nie wiem jak jego wrazenia) potem znowu rozmowa i coz czas bylo sie rozjezdzac mysle ze takie nieplanowane spociki sa najlepsze
DEVIL
META SYSTEM – AUTOALARMY – GPS -KENWOOD MAGNAT AUDISON HERTZ – MONTAŻ , SPRZEDAŻ
696 442 463
RX 7 SA2 -było , 323 F BG 1992– jest , 626 Cronos 2.0 – jest
Chrysler leBaron 2,2 Tintercooler – jestPontiac TS 3,8 – jest
META SYSTEM – AUTOALARMY – GPS -KENWOOD MAGNAT AUDISON HERTZ – MONTAŻ , SPRZEDAŻ
696 442 463
RX 7 SA2 -było , 323 F BG 1992– jest , 626 Cronos 2.0 – jest
Chrysler leBaron 2,2 Tintercooler – jestPontiac TS 3,8 – jest
- Od: 23 mar 2005, 16:42
- Auto: Citroen C5 ,Mazda 626GW 2,0FS było Pontiac TS3.8 , Chrysler leBaron2,2T intercooler , Mazda RX7 SA2
hehe, rzeczywiście było bardzo sympatycznie
Najbardziej podobały mi się odwracające się głowy za RX-7'ką stojącą pod moją pracą
Co tu dużo mówić.... Ta Mazda to POTWÓR
!!
Czarny, matowy kolor... czarwone naklejki ociekające krwią
Naprawdę autko robi piorunujące wrażenie. Widząc je we wstecznym lusterku można zawału dostać
A wrażenia z jazdy... było diabelnie szybko... piekielnie głośno... wszyscy zjeżdżali nam z drogi z przerażeniem w oczach....
Jak na prawdziwego potworka przystało
Naprawdę wielkie gratulacje dla Adama, że ożywił 7-ke w tak szybkim czasie i z takim efektem
No i mam nadzieję, że będziesz mnie częściej odwiedzał, ale raczej po pracy
Sam widziałeś jaki tam u mnie ruch w ciągu dnia
PS. Szefowa się śmiała jak jej przeczytałem
Najbardziej podobały mi się odwracające się głowy za RX-7'ką stojącą pod moją pracą
Co tu dużo mówić.... Ta Mazda to POTWÓR

Czarny, matowy kolor... czarwone naklejki ociekające krwią

Naprawdę autko robi piorunujące wrażenie. Widząc je we wstecznym lusterku można zawału dostać
A wrażenia z jazdy... było diabelnie szybko... piekielnie głośno... wszyscy zjeżdżali nam z drogi z przerażeniem w oczach....
Jak na prawdziwego potworka przystało

Naprawdę wielkie gratulacje dla Adama, że ożywił 7-ke w tak szybkim czasie i z takim efektem
No i mam nadzieję, że będziesz mnie częściej odwiedzał, ale raczej po pracy
Sam widziałeś jaki tam u mnie ruch w ciągu dnia
PS. Szefowa się śmiała jak jej przeczytałem
- Od: 20 sie 2004, 11:51
- Auto: Mazda 323F BA 2,5 V6 '95
Smart ForTwo 0,8 CDI '03
Mazda 6 GY 2.0 CITD '07
Mazda CX7 2.2 CITD '10
Strona 1 z 1