BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Witam, jestem tu nowy "młody"
czy jutro tj. 22.03.13 będzie też jakoś spocik? Jeśli tak to o której i w jakim miejscu dokładnie ? Bo mam ochotę podskoczyć na kuraka 
-
Bysiu
Artmanbdg napisał(a):Titowo Adisowy MX stoi na Królowej JadwigiP Taaaki Brudas natomiast 323f Piotra_szp na tablicach CSW widoczny dzień w dzień na Pomorskiej
![]()
Ramek MS na Śródmieściu pełno
Zwykle stoi gdzie indziej.

Tito01 napisał(a):zegarek też sobie ustaw, kto to widział kfc przed 21
Wysłano za pomocą Tapatalk 2
Hahaha, ale śmieszne;–)
Artmanbdg napisał(a):323f Piotra na tablicach CSW widoczny dzień w dzień na Pomorskiej![]()
Zweryfikuje to;–)
Bysiu napisał(a):Witam, jestem tu nowy "młody"czy jutro tj. 22.03.13 będzie też jakoś spocik? Jeśli tak to o której i w jakim miejscu dokładnie ? Bo mam ochotę podskoczyć na kuraka
Tesco, 21 parking podziemny, pierwszy wjazd od mostu, stoimi po prawej.
Wysłane z mojego LT18i
BF3
Ja dzisiaj odpadam wedzenie mnie jutro czeka, a dzisiaj nadziewanie kiełbasy
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Ja również nieobecny dziś. Meczyk, browar i spać 8-)
- Od: 6 mar 2008, 23:15
- Auto: 6 (GH)2.0 '09
MX-5(NBFL)1.8 '01
poprzednio:
6 (GY) Sport Wagon 3.0 V6 (AJ) 2004
626(GF,FS),MX-6(GE,KL-DE),323F(BJ,RF)
Co do ramek to regularnie widuję GF ciemnozieloną, na nowych ramkach na Sienkiewicza i co wpadam po śrut to ten przedlift czystszy od mojego 
Ja dzisiaj nocka podróżnie Bdg – 3city airport – Bdg
Wysyłane z zabytkowego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 3
Ja dzisiaj nocka podróżnie Bdg – 3city airport – Bdg
Wysyłane z zabytkowego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 3
You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Tito01 napisał(a):Ja również nieobecny dziś. Meczyk, browar i spać 8-)
W samej rzeczy
Artmanbdg napisał(a):323f Piotra na tablicach CSW widoczny dzień w dzień na Pomorskiej![]()
O jedno piwo za dużo
Było Mazda 323 BG 1.6 16v, Mazda Mx-3 1.8 V6, Mazda 323f bg 1.8 GT, Mazda 323f BA 1.5 16v, Mazda 323f BA 2.0 V6, 323f Bj 2.0 DiTD
Jest Mercedes Clk W208 2.3 Kompressor
Będzie Mx-5 dla mnie lub Mazda 6 dla rodziny :)
Jest Mercedes Clk W208 2.3 Kompressor
Będzie Mx-5 dla mnie lub Mazda 6 dla rodziny :)
WITAM KOLEŻANKI I KOLEGÓW
Zwracam się do wszystkich z wnioskiem o stałą zmianę godziny spotkań ( piątki pod Tesco z godz. 20,00 na 21,00)
Ja wczoraj chciałem się spotkać przed meczem POLSKA – UKRAINA ale o 20 nikogo nie było czekałem do 20,50 i pojechałem w końcu oglądać naszą kompromitację z UKRAINĄ.
Do zobaczenia pod Tesco
Zwracam się do wszystkich z wnioskiem o stałą zmianę godziny spotkań ( piątki pod Tesco z godz. 20,00 na 21,00)
Ja wczoraj chciałem się spotkać przed meczem POLSKA – UKRAINA ale o 20 nikogo nie było czekałem do 20,50 i pojechałem w końcu oglądać naszą kompromitację z UKRAINĄ.
Do zobaczenia pod Tesco
Byliśmy o 20.45 co nie zmienia faktu że mieliśmy mały poślizg a jak chodzi o mecz "nic się nie stało Polacy nic się nie stało "
galaxy s3-tapatalk®
galaxy s3-tapatalk®
Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem! ;–)
To może mój zegarek się spieszy o 5 minut.
A o meczu to już nie chce mi się rozpisywać po prostu brak słów w szczególności w drugiej połowie meczu. Jedna wielka porażka.
Pozdrawiam i do zobaczenia
A o meczu to już nie chce mi się rozpisywać po prostu brak słów w szczególności w drugiej połowie meczu. Jedna wielka porażka.
Pozdrawiam i do zobaczenia
Od dłuższego już czasu raczej sugerowana godzina spotkań jest 21:00. Także proponuje pojawiać się chwilę przed.
Wysyłane z mojego HTC Sensation za pomocą Tapatalk 2
Wysyłane z mojego HTC Sensation za pomocą Tapatalk 2
Wam się jeszcze chce tą lipę oglądać!!!
Teraz braliśmy udział w Euro bo je organizowaliśmy, ale za 4 ( 3 ) lata to może w Afryce zagrają, z dzieciakami na boso!
Nie zaśmiecajmy wątku bydgoskiego, może czaterię albo luźne gadki, a i tak szkoda, "gwiazdy" reklamy.
WORCIK – kolega mazdy nie zaprezentował?
Teraz braliśmy udział w Euro bo je organizowaliśmy, ale za 4 ( 3 ) lata to może w Afryce zagrają, z dzieciakami na boso!
Nie zaśmiecajmy wątku bydgoskiego, może czaterię albo luźne gadki, a i tak szkoda, "gwiazdy" reklamy.
BF3
piotr_szp napisał(a):Wam się jeszcze chce tą lipę oglądać!!!
Piotr_szp , co miałeś na myśli pisząc, że WORCIK mazdy nie zaprezentował
Ja będę ale po 21
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Dziś biorę dzień wolny.
galaxy s3-tapatalk®
galaxy s3-tapatalk®
Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem! ;–)