bieski napisał(a):SII czy SIII mini

Ja mogę polecić S3 MINI.
Plusy:
+dobra bateria (spokojnie 3doby, zaś ostrego grania 8h wytrzymał i miał jeszcze 5-6%)
+dobry 4" wyświetlacz
+funkcja niewygaszania ekrany, gdy patrzysz na telefon (jeżeli ktoś czyta długie maile, lub dokumentacje na telefonie to baaardzo przydatna, niedoceniona funkcja)
+wydajność 2 rdzenie, 1gb ramu, spokojnie można powrzucać widgety, jakiegoś AV i nadal chodzi płynnie. Nie testowałem jeszcze szyfrowania
+ładowanie indukcyjne?
Minusy:
-brak NFC (tylko wersja 16gb będzie go miała – pojawił się błąd w pierwszych recenzjach tego telefonu)
-brak Gorilla Glass – zastąpili to jakimś lżejszym, podobno równie wytrzymałym tworzywem. Telefon noszę w pokrowcu, więc nie jestem w stanie tego ocenić
-aparat tył tylko 5MPX (chociaż robi dużo ładniejsze zdjęcia niż mój stary SE X10i który miał 8MPX. Wiadomo, że nie tylko MPXy się liczą, ale zawsze im więcej tym lepiej

S2 też się sporo bawiłem, jeżeli planujesz w przyszłości jakieś zabawy z nieoryginalnym oprogramowaniem (MIUI, lub Cynamogen Mod itp to S2 będzie lepszym wyborem. Dużo więcej alternatywnego oprogramowania.
Pozdrawiam
Rafał
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23