World of Tanks
Miałem teraz cztery bitwy z rzędu bez żadnego damage'u. ZERO! Odbijałem się od wszystkiego. ISem od tej wielkiej belki na acmilanie, KV3 od r2d2 na KV5
Normalnie masakra. Nie wchodziło zupełnie nic.
W piątej bitwie już stałem i kampiłem w krzakach:

W piątej bitwie już stałem i kampiłem w krzakach:

bieski napisał(a):Magician napisał(a):W piątej bitwie już stałem i kampiłem w krzakach:
Heh, sorry zaśmiecacie ostatnio wątek. Ta bitwa to chyba nic szczególnego. 800 pkt to taka średnia bitwa.
Potwierdzam :grin:
Wysłane z mojego Blade za pomocą Tapatalk 2
Ależ się zdenerwowałem:

Rozwalił mnie AT2. Nie jestem w stanie tego gówna przebić. Piąty tier niszczycieli brytyjskich a pancerz ma taki sam jak siódmy tier
I jak gówniane działo by nie miał to mnie ciągle punktuje bo ja nie jestem w stanie go ruszyć. Dopiero na złocie go przebiłem ale już było za późno. Ruskie niszczyciele dopiero na X tierze mają pancerz taki jak ten AT2 na piątym
Fajna bitwa by wyszła jak by było zwycięstwo. Popsuli mi dzisiaj dzień

Rozwalił mnie AT2. Nie jestem w stanie tego gówna przebić. Piąty tier niszczycieli brytyjskich a pancerz ma taki sam jak siódmy tier

Fajna bitwa by wyszła jak by było zwycięstwo. Popsuli mi dzisiaj dzień
Powiedzcie mi jak to jest możliwe ,że czasem koleś stoi w krzakach lub nawet na otwartej przestrzeni i znika-to rozumiem że jak sie nie rusza to kamuflarz itp,ale np. po chwili zaczyna strzelac ,a mimo to nie pojawia sie,mało tego moge strzelac w te cholerne krzaki i nic sie nie dzieje.po chwili ''krzaki'' strzelają do mnie i jest asta la vista...
na tym screenie poniżej koleś chwile wcześniej zakamuflował sie w tych krzaczorach a obok koło domku drugi.obaj zniknęli po czym strzelali sobie ile wlezie i nic... a ja wystrzelalem wszystkie pestki w te krzaczory ,ginąc po chwili strzałem ''z krzaka''.pomijam ze nie powinno byc tak ze obserwujesz goscia tymbardziej na snajperce a on znika.chyba ze czołgi mialy w czasie wojny kamuflarz od predatora
Tak czy inaczej po oddaniu strzału powinien sie od razu pojawić ,nawet w opisie zasad i reguł gry tak pisze
na tym screenie poniżej koleś chwile wcześniej zakamuflował sie w tych krzaczorach a obok koło domku drugi.obaj zniknęli po czym strzelali sobie ile wlezie i nic... a ja wystrzelalem wszystkie pestki w te krzaczory ,ginąc po chwili strzałem ''z krzaka''.pomijam ze nie powinno byc tak ze obserwujesz goscia tymbardziej na snajperce a on znika.chyba ze czołgi mialy w czasie wojny kamuflarz od predatora
Tak czy inaczej po oddaniu strzału powinien sie od razu pojawić ,nawet w opisie zasad i reguł gry tak pisze
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
bieski napisał(a):Bo_Lo napisał(a): strzału powinien sie od razu pojawić
Nie powinien. Jeśli masz małe view range to go nie widzisz a ciebie może wykrywać ktoś z jego zespołu.
thx
Polecam filmiki na youtube oficjalne dotyczące chociażby systemu kamuflażu. Oddanie strzału nie jest równoznaczne z wykryciem pojazdu zwłaszcza jeśli chodzi o TD lub pojazd lekki/scout. Im mniejszy pojazd tym ma lepszy wspólczynnik kamo. Tak samo im wieksza predkosc pojazdu tym mniejszy wspolczynnik. Dla tego w krzakach skradamy sie na 1 biegu. Do tego dochodzi umiejętność kamo, siatka kanuflażowa, większy od ciebie view range, osłonięta optyka inne perki dotyczące wykrywania co w polaczeniu z ogarnietym graczem sprawia, że możesz sobie pomarzyć o trafieniu w coś takiego.
Wysłane z mojego ZTE-BLADE za pomocą Tapatalk 2
Wysłane z mojego ZTE-BLADE za pomocą Tapatalk 2
adis555 napisał(a):sprawia, że możesz sobie pomarzyć o trafieniu w coś takiego.
nawet z atomówki?
a na poważnie to dzięki za podp.
Ale fajną bitewkę miałem,co prawda na I tierze
(chce dojść do maxa na lekkim a francuzi mają do 8 tieru jako jedyni lekkie chyba)
Szkoda że zabrakło czasu bo bym ubił resztę.
zaraz spuchne

Szkoda że zabrakło czasu bo bym ubił resztę.
zaraz spuchne
A ja wczoraj po raz pierwszy chyba natknąłem się na klan mazdowy w kompani
Nie wiele brakowało, a chłopaki wygrali by capem. Na szczęście "ktoś" na arcie im to wybił z głowy 

Dziękuję za kolejne zakopanie ważnego tematu.