Formuła 1 – Opinie, relacje, wypowiedzi
Chamski to za duże słowo. Gdyby nie było takich jak on to by była nuuuuda i oszczędzanie opon 

Wyscig rewelka, do pracy sie spoznilem bo chcialem obejzec do konca. Hamiltona lubie tylko wtedy kiedy jest na koniec wyscigu za Alonso :grin: Ni spodziewalem sie takiej jazdy po Sutilu a i Kimi mnie zaskoczyl bardzo pozytywnie. Jak tak bedzie wygladac caly sezon to bedzie elegancko. Teraz czekam na pierwszy wyscig MotoGp i starty Doktora znow na yamaszce.
wyslano z Nokia 3210
wyslano z Nokia 3210
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Mako napisał(a):Teraz czekam na pierwszy wyscig MotoGp i starty Doktora znow na yamaszce.
Młodzi teraz hamują tak jak Vale i będzie mu chyba ciężko popisać się lepszym wynikiem niż chwilowo pokazują to testy ...
W tym roku myślę, że minie kilka wyścigów i Marquez rozsmaruje wszystkich po torze. Chłopak przeniesie wyścigi na jeszcze wyższy poziom albo będzie rządził sam ... niepodzielnie. Obym jednak się mylił i niech ten sezon będzie w końcu ciekawy!
Oglądaj WSBK!
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Nie wiecie może czy MotoGP będzie w tym roku w Eurosporcie czy znów zostają streamy?
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
na MotoGP licencje ma Polsat. W zeszłym roku głównie leciało na Polsat Sport, ale kilka rund puścili na Polsat Sport Extra (dla mnie niedostępnym) a jedna (jedną z pierwszych, chyba na zachętę) na ogólnodostępnym Polsat Sport News. Na tym ostatnim czasem leciały też powtórki, ale nie zawsze. Na Eurosporcie tylko WSBK, a ES jak to ES, czasem rozstrzeli rundę (w WSBK są 2 wścigi) między ES a ES2, nie puści kwalifikacji na żywo albo totalnie je pominie. W tym roku z rundy w Australii nie było nawet wyścigu na żywo ...
Jak Dorna przejęła prawa do wyścigów złote czasy kompletnych rund na ES się skończyły
. Teraz to ciężki biznes, ale patrząc na to co zrobił Polsat z F1 w Polsce jestem dobrej myśli co do dostępności transmisji MotoGP.
Jak Dorna przejęła prawa do wyścigów złote czasy kompletnych rund na ES się skończyły
Pozdrawiam, Tomek
Bimbak napisał(a):Polsat Sport
Bimbak napisał(a):Polsat Sport Extra
Bimbak napisał(a):Polsat Sport News
Kurde nie mam żadnego :/
Bimbak napisał(a):Na Eurosporcie tylko WSBK
Tak wiem, nawet starałem się oglądać, ale nie kręcą mnie SB. Co poradzić. Stream będzie.
-
Padre
Mam kablówkę i nie mam tego niestety 
-
Padre
Don Corleone napisał(a):Mam kablówkę i nie mam tego niestety
jeśli twój telewizor nie ma 400 lat to wtykasz widelec w gniazdo anteny i cieszysz się polsatem sport news w standardzie MPEG4
Pozdrawiam, Tomek
Telewizor nie, ale antena zewnętrzna ma pewnie i więcej, więc jakość jest na poziomie słabych streamów 
Na tym zostanę. Nie będę kombinował, a u mnie wewnętrzne nie mają zasięgu.
Na tym zostanę. Nie będę kombinował, a u mnie wewnętrzne nie mają zasięgu.
-
Padre
Ale jakość jak se streamów to masz pewnie na telewizji analogowej, a nie cyfrowej naziemnej..

Co do Vale to na poczatku na pewno nie bedzie wygrywal, ale mysle ze w polowie sezonu Doctor bedzie leczyc tych mlodzikow
W temacie MGP moge polecic film "Fastest". E McGregor w roli narratora genialny. Teraz czeka na mnie film innego aktora, Eric Bana i jego bestia (:"love the beast")
Podoba mi sie poczatek sezonu F1, drugi wyscig tydzien po rozpoczeciu sezonu. Bajka! Znowu bede wyzywany ze nic innego nie leci tylko samochody i samochody.
Podoba mi sie poczatek sezonu F1, drugi wyscig tydzien po rozpoczeciu sezonu. Bajka! Znowu bede wyzywany ze nic innego nie leci tylko samochody i samochody.
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Jako że Robert Kubica nie jezdzi w F1 nadal daje się poznac z dobrej strony .
http://motoryzacja.interia.pl/news/robe ... ch,1903528
Twardy z niego chłop , ma ambicje i nie odpuszcza .
http://motoryzacja.interia.pl/news/robe ... ch,1903528
Twardy z niego chłop , ma ambicje i nie odpuszcza .
To już jutro :evil:
http://www.f1fanclub.pl/2013/03/informacje-przed-gp-malezji-22-34032013.html
Polecam lekturę!
Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk
http://www.f1fanclub.pl/2013/03/informacje-przed-gp-malezji-22-34032013.html
Polecam lekturę!
Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk
- Od: 19 lut 2012, 19:27
- Auto: Mazda 626 2.0 16v DOHC 1996r. hatchback