Brak Przebiegu Na liczniku
Strona 1 z 1
Witam. Jestem początkujący na forum wiec proszę o wyrozumiałość
Problem polega na tym,iż ostatnio jadąc zauważyłem,że z przebiegu 201tys z haczykiem zostało "------" Na początku myślałem ze to inspekcja olejowa ale dowiedziałem się ,że w Benzynie 2.3 2002r nie ma. Po tygodniu zauważyłem również ,że na wolnych obrotach obrotomierz wskazuję 450-500obr,a przy odcięciu silnika 5000 (wcześniej 7000). Kiedyś przy prędkości 80km/h było 2500 a teraz wskazuje 1500. Czy ktoś wie co może być przyczyną błędnych wskazań i braku przebiegu
??
-
nowik1515
U mnie niestety prawie miesiąc i bez zmian. Dolny ""przebieg od tankowania" wskazuje normalnie przejechane kilometry.
-
nowik1515
wiec to wina braku sygnału jakiegoś trzeba się dowiedzieć jakiego naj widoczniej poziom paliwa jest ok i prędkość też mierzy ciekawe jakie sygnały powinny jeszcze być chyba ze za resztę odpowiedzialny jest jakiś moduł który sobie przelicza resztę
Samochód mam od roku i u mnie nic nie było z tym robione. Czy cofany przebieg nie wiem książkę serv niby ma
Prędkościomierz wskazuje dobrze(spr.z navi) paliwo i temp też ok.
-
nowik1515
Strona 1 z 1